Graag willen we als vereniging weten welke leden zich hebben ingeschreven voor de clinic van Schalke auf Tournee op 25 en 26 juli.

Je kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., stuur in de mail de bevestiging van inschrijving mee die je hebt ontvangen van de organisatie.

In het seizoen 2018-2019 komt Nederhorst 1 opnieuw uit in de Derde klasse D van het district West 1. Ten opzichte van het afgelopen seizoen zijn er vier nieuwe verenigingen ingedeeld. Dit zijn de uit de vierde klasse gepromoveerde UVV uit Utrecht, HDS uit Leersum en Theole uit Tiel, verder het uit de tweede klasse gedegradeerde PVC uit Utrecht. Gebleven zijn APWC, VVZA, Sporting’70, Waterwijk, FC Jeugd, Wasmeer, Zwaluwen Utrecht, Roda’46 en Saestum.

Het waren weer 2 mooie dagen!! Een ietwat late reactie (vakantie) maar niet minder gemeend ! Het VVN Multinal Voetbal Event zit er weer op en wij vonden het twee geweldige dagen en gezien de reacties, veel deelnemers en supporters ook. De vrijdagavond werd met maar liefst 27 teams gestart met de eerste wedstrijden. De aftrap van de feestavond werd verzorgd door de Jordanese zangeres Coby van Dam. Zij zorgde ervoor dat de stemming er gelijk goed in zat. Aansluitend een old school disco, met een een swingend optreden van DJ ‘The Groove Supplier”, dit in combinatie met de heuse LED discovloer zorgde ervoor dat er flink wat afgedanst werd. 

Lees meer: VVN MULTINAL VOETBAL EVENT 2018 SPORTPARK MEERZICHT

Na een lang proces is de Commissie Voetbalzaken (CVZ) tot bijgaande teamindelingen gekomen voor het seizoen 2018-2019. Dit betreft een voorlopige indeling, waarbij het uitgangspunt is geweest om iedereen op het juiste niveau en met plezier te laten voetballen.

Hoe goed de procedures ook zijn: uiteindelijk moeten er keuzes gemaakt worden en is het goed te beseffen dat het proces zo zorgvuldig mogelijk wordt uitgevoerd en dat hier veel tijd en energie in is gestopt door alle betrokkenen.

Tevens is het overzicht met trainingstijden toegevoegd. Voor alle teams starten de trainingen weer vanaf maandag 3 september a.s.

Indien trainers besluiten om - na overleg met de CVZ - al eerder met de trainingen te starten, zullen zij de betreffende spelers hier zelf over inlichten.

REACTIES

Ondanks de zorgvuldigheid is het altijd mogelijk dat er vragen of opmerkingen zijn over de indelingen en/of trainingstijden. Dit kan uitsluitend per email naar John Vrijhoef (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met vermelding van naam speler, team en contactgegevens.

Indien er interesse is om een team te trainen en/of te leiden, dan kan dit ook per e-mail aan John kenbaar worden gemaakt; er staat nog een aantal vacatures open!

Wij zullen alle reacties verzamelen, binnen de CVZ bespreken en z.s.m. met een reactie komen.

Voorlopige teamindeling 2018-2019

Trainingsschema 2018-2019

Het groot onderhoud aan de grasvelden is inmiddels uitgevoerd en dus mogen de grasvelden tot nader orde niet betreden worden. Iedereen wordt verzocht hier rekening mee te houden. Kunstgrasveld mag gedurende de zomermaanden door leden van de voetbalvereniging gebruikt worden echter alleen met voetbalschoenen en niet met schoenen met gladde zolen.

Meer artikelen...

  1. Schalke auf Tournee afgelast
  2. Programma VVN Multinal Voetbal Event 22 en 23 juni
  3. Afsluitend Jeugdtoernooi kent vele winnaars
  4. Zeer geslaagd voetbalvereniging Nederhorst - Rabobank Gooi en Vechtstreek Bingo Event
  5. MARS GAME EVENTS met FIFA 18 bij VVN Multinal Voetbal Event
  6. 13 en 14 juni Inleveren kleding en overige spullen
  7. VVN Penalty schietbord onthult
  8. SuperSunday sluit feestelijk het competitieseizoen af
  9. Voetbalvereniging Nederhorst - Rabobank Gooi en Vechtstreek BINGO event
  10. Nederhorst 1 sluit competitie af met 4-2 overwinning

Pagina 1 van 123

Voetbalevent 2018

vriendenloterij vvn banner

Adresgegevens

Postadres Voetbal Vereniging Nederhorst

Postbus 31
1394ZG
Nederhorst den Berg

Bezoekadres

Platanenlaan 1 (Navigatie: Wilgenlaan)
1394 JR Nederhorst den Berg

Kantine
0294 - 251777 (bij geen gehoor 06-53127818)

Inloggen