We moesten er even op wachten maar afgelopen zaterdag 11 november was het eindelijk zover. Team JO10 kregen hun officiële wedstrijdshirt uitgereikt.

Wij bedanken de individuele shirtsponsor Loon- Verhuurbedrijf Th. Schuurman & Zn B.V. voor haar steun aan dit team.

JO10 shirts

Ze zijn al op de platte kar door het dorp gereden en gehuldigd met het jeugdtoernooi, maar een foto van het kampioensteam en Team v/h Jaar 2016 / 2017 mocht niet ontbreken.

E1 kampioen

Dit seizoen is bij Nederhorst een nieuw meidenteam gestart: de meiden onder 13 (D-team). Zonder echte voetbalervaring zijn 13 meiden dit seizoen vol overgave bezig zich het voetbalspel eigen te maken. Er wordt twee keer in de week hard getraind onder leiding van Tijmen, Lars, Dana en Maaike. En afgelopen zaterdag 21 januari wonnen ze hun eerste wedstrijd! 

Lees meer: MO13 van sponsor Dunnebier winnen eerste wedstrijd!

Leuk nieuws uit onze jeugd. Isa uit de E1 is voorlopig geselecteerd door de KNVB voor de meisjes onder 11 regio Utrecht. 

Isa we wensen je veel succes! 

Lees meer: Isa Ledder geselecteerd bij meisjes onder 11 door de KNVB

Terwijl de trainingen weer begonnen zijn en de tweede seizoenshelft voor de deur staat, is het tijd voor een terugblik.

De eerste helft van het seizoen heeft verschillende kanten gekend. De E1 komt uit in de eerste klasse en het team is totaal veranderd ten opzichte van vorig jaar. Dat het dan ook zwaar zou gaan worden, was al snel duidelijk. Voordat de competitie begon, moesten er eerst twee bekerduels worden afgewerkt. In het eerste duel kwam De Vecht E1 op bezoek. Helaas ging deze eerste wedstrijd met 2-4 verloren. Er komt echter wel een herkansing voor deze wedstrijd; in de voorjaarscompetitie is De Vecht namelijk opnieuw onze tegenstander. Na De Vecht mochten we een bezoekje brengen aan SDO in Bussum. Met een 5-1 nederlaag op zak werd het seizoen - naar resultaat gekeken - niet goed begonnen. De E1-spelers speelden vorig seizoen in de F1 (3), E3 (4) e, E1 (1). Op de trainingen is in de eerste weken erg hard gewerkt aan het creëren van een team.

Lees meer: E1 kijkt alweer uit naar 2e seizoenshelft!

IMG 7094

Zaterdag 31 oktober vertrokken met de F1 naar Loenen aan de Vecht, voor een wedstrijd tegen de koplopers. De Vecht F1 verloor tot vandaag nog geen punt en wij zijn een mooie middenmotor. De jongens waren zich er van bewust dan dit een zware wedstrijd zou worden.

Na een goede warming-up en de laatste instructies namen de jongens hun positie in het veld. Het fluitsignaal klinkt...de wedstrijd begint! Nederhorst ging er voor, dit was duidelijk te zien. De Vecht maakte geen schijn van kans en al snel scoorde Ruben eerste doelpunt voor Nederhorst! Wat een feest!
De tweede helft deed De Vecht er alles aan om de achterstand weg te werken maar door de goede verdediging en de reddingen van onze keeper Björn bleven ze de nul houden! En door twee razendsnelle counters scoorden Tijmen en Ruben nog twee doelpunten! De 20 minuten zijn voorbij en het fluitsignaal gaat. Nederhorst F1 wint met maar liefst 3-0! Wat een feest! Wat hebben de jongens hard gewerkt. Tot aan de laatste minuut hebben Björn, Tijmen, Luuk, Bram, Youri, Sem, Noud, Ruben en Max alles gegeven om deze wedstrijd te winnen. Leuk om te zien. Ook mede dankzij de goede aanmoedigingen van alle ouders aan de kant! Het was een hele spannende wedstrijd.... en nu zijn ze allemaal uitgeblust... maar ze hebben gewonnen!

Lees meer: F1 wint van de koploper!JO9-5 neemt deel aan de competitie van de Stichting Voetbal Samenwerking Vechtstreek (VSV), buiten de KNVB om, maar wel ondersteund door de KNVB.
Deze stichting heeft als doelstelling het bevorderen van jeugdvoetbal voor de jongste leeftijdscategorie, het organiseren van activiteiten en cursussen en het steunen van goede doelen die zich rechtstreeks richten op de jeugd.

 

Teamindeling

Jelmer Boshuizen
Sam de Haan
Gijs de Hiep
Fedja van der Hulst
Bram van der Kolk
Loek Meijer
Max Putter
Angel Snoeijers
Tijl Stalenhoef
Kjeld Timmer
Daniel Verweij

Programma

29 april 2017
CSW JO9-5 - Nederhorst JO9-5 om 08.45 uur

6 mei 2017
Vrij

13 mei 2017
Kennismakingstoernooi nieuwe wedstrijdvormen 2017-2018 (09.30 - 12.00 uur)

20 mei 2017
VSV-toernooi bij VV Nederhorst (09.00 - 12.30 uur)

27 mei 2017
Jeugdtoernooi bij VV Nederhorst, incl. feestavond met finale penalty shoot out en uitreiking verkkiezingen (tijden volgen)

 

JO9-4 neemt deel aan de competitie van de Stichting Voetbal Samenwerking Vechtstreek (VSV), buiten de KNVB om, maar wel ondersteund door de KNVB.
Deze stichting heeft als doelstelling het bevorderen van jeugdvoetbal voor de jongste leeftijdscategorie, het organiseren van activiteiten en cursussen en het steunen van goede doelen die zich rechtstreeks richten op de jeugd.

 

Teamindeling

Tom van Beek
Aimee Best
Jouke Best
Etienne Bourquin
Juliette Franse
Lieke Galesloot
Lucas van het Hof
Daan Hoppenbrouwers
Rob Kegge
Bastiaan Watson
William Watson
Krijn Ypenburg

 

Programma

29 april 2017
Nederhorst JO9-4 - De Vecht JO7-1 om 10.00 uur

 6 mei 2017
Breukelen JO7-1 - Nederhorst JO9-4 om 08.45 uur

13 mei 2017
Kennismakingstoernooi nieuwe wedstrijdvormen 2017-2018 (09.30 - 12.00 uur)

20 mei 2017
VSV-toernooi bij VV Nederhorst (09.00 - 12.30 uur)

27 mei 2017
Jeugdtoernooi bij VV Nederhorst, incl. feestavond met finale penalty shoot out en uitreiking verkkiezingen (tijden volgen).