Sportpark vlakbij de Johan Cruijf Arena – zondag 28 oktober. V.v. Nederhorst 4 heeft een ongelooflijke draak van een wedstrijd achter de rug. De Bergsche mannen wisten maar liefst met 5-2 te verliezen van s.v. Ouderkerk. Daarmee dalen de mannen van de tweede naar de derde plek in de zondag 5e klasse. De sterallures kunnen weer vervangen worden voor de nuchtere boerse mentaliteit, waar hard werken, lol en normaal doen centraal staat. Wellicht dat de scheidsrechter er dan ook wat van had opgestoken.

Lees meer: Nederhorst 4 blameert zich tegen s.v. Ouderkerk en is sterallures af

Nederhorst kan terugzien op een goede met veel inzet gespeelde wedstrijd tegen het nog ongeslagen en technisch vaardige Theole. Uiteindelijk wonnen de gasten met 0-2.

Lees meer: Kleine nederlaag Nederhorst tegen koploper Theole

Na het te verwachten verlies eerder in de week voor de beker tegen Huizen wist Nederhorst ook in de uitwedstrijd tegen Sporting’70 geen punt mee te nemen. Voor de rust leek het nergens op wat de Bergers lieten zien. Het kwam nauwelijks tot een goed opgezette aanval en er werd wel heel veel ruimte weggegeven. Na 14 minuten was het raak toen Steven onder een bal dook er geen rugdekking was en de 1-0 laag langs Wesley werd geschoten.

Lees meer: Slecht spelend Nederhorst verliest vooral voor de rust

Zoals verwacht heeft SV Huizen Nederhorst verslagen in de eerste knock out fase van het bekertoernooi. Met een in de eindfase wat oplopende score van 1-6 vertrok de 1e klasser van sportpark Meerzicht. Nederhorst heeft gedurende de hele partij hard gewerkt en in enkele korte fases in de wedstrijd het gevoel gegeven dat er iets in had gezeten. Zo had Joris van Tol al in de eerste minuut een goede kans om te scoren maar zag hij zijn boogbal gepakt worden. Vrijwel gelijk kreeg de thuisploeg een tegenslag want in de snelle omschakeling maakte de gasten er al 0-1 van.

Lees meer: Huizen schakelt Nederhorst uit in bekertoernooi

Al na negen minuten was de wedstrijd feitelijk beslist. Waar de ploeg de laatste weken verdedigend goed stond leek het in het begin van de wedstrijd nergens op. Zo kwam de tegenstander wel heel gemakkelijk aan zijn eerste drie doelpunten. Na de dramatische start zag het er voor de Bergers niet best uit. Gelukkig wist men zich enigszins te herpakken al bleef het betere spel vooral gespeeld worden door de gasten.

Lees meer: Nederhorst kansloos tegen Zwaluwen Utrecht

Sportpark Meerzicht – zondag 14 oktober. V.v. Nederhorst 4 heeft de tweede kraker in het nog prille seizoen wel weten te winnen. Dit keer tegen de nummer drie van de zondag 5e klasse AS ’80, wist het een achterstand om te keren naar een mooie winstpartij. Redelijke spits Dennis van Huisstede was de gevierde man, met twee prachtgoals.

Lees meer: Nederhorst 4 wint, dankzij sensationele comeback, kraker tegen AS ‘80

Een compact spelend Nederhorst heeft de winst in Zeist moeten laten tegen een beter voetballend Saestum. De thuisploeg kwam na rust via een makkelijk gegeven strafschop op voorsprong. Nederhorst had vandaag verdedigend de zaak op orde en het was dan ook sneu dat de verder goed fluitende arbiter van dienst in de schreeuw trapte van de vallende aanvaller en tot een strafschop besloot. In de slotfase toen de Bergers meer risico namen wist spits Bruinis de score nog uit te bouwen tot de wel verdiende 2-0 zege voor de thuisploeg.

Lees meer: Nederhorst verliest bij Saestum

Sportpark Middenmeer – zondag 7 oktober. V.v. Nederhorst 4 heeft de derde competitiewedstrijd verloren van WV-HEDW met 3-0. Een eindstand dat niet doet spreken voor het spel en licht geflatteerd is. Daarbij maakte Tim Hageman en Frank Heusden hun competitiedebuut. Tevens was er veel publiek aanwezig en dat voor een uitwedstrijd.

Lees meer: Nederhorst 4 verliest kraker tegen WV-HEDW ondanks sterke spel

vvn fcjeugd 1819

Nederhorst heeft 3 belangrijke punten overgehouden aan de wedstrijd tegen FC Jeugd uit Ede. De al in de 13e minuut gepakte voorsprong via een treffer van Job van Wijk bleek voldoende voor de volle winst in deze niet hoogstaande maar wel spannende wedstrijd.

Lees meer: Moeizame 1-0 overwinning Nederhorst op FC Jeugd

Sportpark Meerzicht – zondag 30 september. V.v. Nederhorst 4 heeft ook de tweede competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. De Bergsche mannen waren maar liefst met 6-1 te sterk in de thuiswedstrijd tegen Batavia. Jeroen Bouwer was de gevierde man met zijn drie goals. Al met al een knappe teamprestatie, met als extra traktatie, de eerste plek in de 5e klasse-10.

Lees meer: Nederhorst 4 is koploper na thuisoverwinning tegen Batavia

Pagina 1 van 19