vvn sporting web
Foto's door Maarten Verhoeven: bekijk de fotoserie.

Het is Nederhorst niet gelukt om met een overwinning het jaar af te sluiten. Sporting ’70 werd met 1-2 de gelukkige winnaar in een wedstrijd die de Bergers voor de pauze hadden moeten beslissen. Na de voorsprong bij rust door Luuk van Huisstede kwam de ploeg uit Utrecht scherp uit de kleedkamer. Middels een prachtig afstandsschot en een kopbal uit een vrije trap pakten de gasten de overwinning waar een gelijkspel een meer dan terechte uitslag zou zijn geweest.

Lees meer: Nederhorst verliest laatste wedstrijd in 2017

Naarden – v.v. Nederhorst 4 heeft voor het eerst sinds tijden weer een succesje geboekt. Wat eerst een koude en druilerige bedoeling zou worden, is omgezet in een klein feestje. Door compact te spelen en niet op te geven, heeft Nederhorst een punt gewonnen tegen N.V.C.. Het werd uiteindelijk 2-2.

Lees meer: Vesting Nederhorst 4 wint punt in Naarden

Onder leiding van Wouter traden we zaterdag aan tegen Soest JO19-1, de nummer 1 tegen nummer 3 (VVN).

De voorgaande wedstrijden konden we goed in het spoor blijven van Soest op de ranglijst, maar na de onderlinge confrontatie bleek Soest toch een maatje te groot voor ons.

Lees meer: Soest blijkt maatje te groot voor JO19

Voor de tweede week op rij verloor Nederhorst met minimaal verschil. Nu was Wasmeer de Bergers met 0-1 de baas in een zeker van Bergse zijde geen hoogstaande wedstrijd. Als Adilio in de 8e minuut de score had weten te openen zou de wedstrijd mogelijk een ander verloop hebben gekregen. Alleen voor de keeper wist hij de bal niet in het net te krijgen.

Lees meer: Nederhorst voor tweede keer met 1-0 onderuit

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd in Amersfoort tegen VVZA op het programma. We begonnen zeer voortvarend aan de wedstrijd en speelde VVZA totaal van de mat. Na 10 minuten leverde het ons de verdiende voorsprong op, door het van richting veranderde schot van Thijmen die in het doel belandde. Ook daarna bleven we heel geconcentreerd voetballen wat ons een groot aantal uitgespeelde kansen opleverde. Het overwicht was zo groot dat onze keeper Tim tot aan de 25e minuut nog geen enkel balcontact had gehad. Na ongeveer een half uur spelen kregen we na een domme overtreding in de zestien een penalty tegen. Dit betekende de 1-1. We waren even de kluts kwijt en 3 minuten later kregen we de 2-1 om onze oren. Na dit moment pakte we de draad weer op en leverde dit een mooie goal van Ryan op, die op slag van rust de 2-2 maakte door van de linkerkant de verre hoek te kiezen.

Lees meer: Zuur puntverlies voor JO19

Nederhorst liep bij MSV in Montfoort tegen een kleine nederlaag op (1-0). De Bergers konden aanvallend nauwelijks een vuist maken tegen een goed voetballende tegenstander. De equipe van Jouri de Bruin ontbeerde de echte vorm, die nodig is tegen een ploeg, die de laatste weken een goede serie had neergezet en met Nederhorst op de 3e plaats stond. 

Lees meer: Nederhorst komt tekort tegen MSV’19

Met nog 3 wedstrijden te gaan doen we nog volop mee om in de promotieklasse te spelen na de winterstop. De nummers 1 tot en met 3 gaan rechtstreeks door naar deze promotieklasse. Wij staan nog steeds op een gedeelde 1e plaats met SO Soest en TOV uit Baarn. 

Lees meer: JO19 blijft in de top

VVN FCJeugdFoto's door Maarten Verhoeven: bekijk de fotoserie

Na de forse nederlaag van vorige week was het zaak voor Nederhorst om de 3 punten in eigen huis te houden. FC Jeugd uit Ede werd met een terechte nederlaag naar huis gestuurd (4-1).

Lees meer: Nederhorst 1 herpakt zich tegen FC Jeugd met 4-1 zege

We moesten er even op wachten maar afgelopen zaterdag 11 november was het eindelijk zover. Team JO10 kregen hun officiële wedstrijdshirt uitgereikt.

Wij bedanken de individuele shirtsponsor Loon- Verhuurbedrijf Th. Schuurman & Zn B.V. voor haar steun aan dit team.

JO10 shirts

Zaterdag speelden wij onze uitwedstrijd in het prachtige stadion van IJsselmeervogels. We waren het aan onze stand en supporters verplicht om deze wedstrijd te winnen, maar dat bleek niet zo gemakkelijk als gedacht. Toch kwamen we met de schrik vrij en werd het een hele late winst! 

Lees meer: JO19-1 komt met de schrik vrij

Pagina 1 van 17