Een compact spelend Nederhorst heeft de winst in Zeist moeten laten tegen een beter voetballend Saestum. De thuisploeg kwam na rust via een makkelijk gegeven strafschop op voorsprong. Nederhorst had vandaag verdedigend de zaak op orde en het was dan ook sneu dat de verder goed fluitende arbiter van dienst in de schreeuw trapte van de vallende aanvaller en tot een strafschop besloot. In de slotfase toen de Bergers meer risico namen wist spits Bruinis de score nog uit te bouwen tot de wel verdiende 2-0 zege voor de thuisploeg.

Lees meer: Nederhorst verliest bij Saestum

Sportpark Middenmeer – zondag 7 oktober. V.v. Nederhorst 4 heeft de derde competitiewedstrijd verloren van WV-HEDW met 3-0. Een eindstand dat niet doet spreken voor het spel en licht geflatteerd is. Daarbij maakte Tim Hageman en Frank Heusden hun competitiedebuut. Tevens was er veel publiek aanwezig en dat voor een uitwedstrijd.

Lees meer: Nederhorst 4 verliest kraker tegen WV-HEDW ondanks sterke spel

vvn fcjeugd 1819

Nederhorst heeft 3 belangrijke punten overgehouden aan de wedstrijd tegen FC Jeugd uit Ede. De al in de 13e minuut gepakte voorsprong via een treffer van Job van Wijk bleek voldoende voor de volle winst in deze niet hoogstaande maar wel spannende wedstrijd.

Lees meer: Moeizame 1-0 overwinning Nederhorst op FC Jeugd

Sportpark Meerzicht – zondag 30 september. V.v. Nederhorst 4 heeft ook de tweede competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. De Bergsche mannen waren maar liefst met 6-1 te sterk in de thuiswedstrijd tegen Batavia. Jeroen Bouwer was de gevierde man met zijn drie goals. Al met al een knappe teamprestatie, met als extra traktatie, de eerste plek in de 5e klasse-10.

Lees meer: Nederhorst 4 is koploper na thuisoverwinning tegen Batavia

Nederhorst heeft de eerste punten in het nieuwe seizoen binnen. In Almere werd met 1-2 gewonnen via een treffer in de 90e minuut. De winst was verdiend gezien het betere spel van met name de tweede helft. In de 51e minuut kwamen de Bergers op achterstand toen Jeffrey zich verslikte in de bal en de spits dankbaar kon profiteren. Tien minuten voor tijd kon Stefano via een terecht gegeven strafschop gelijkmaken. Luuk stond met een prachtige actie aan de basis van de overwinning. Langs twee verdedigers soleerde hij tot aan de achterlijn en trok de bal goed terug op de inkomende Stefano die zo zijn tweede van de middag kon maken.

Lees meer: Nederhorst wint vlak voor tijd van Waterwijk 1-2

Sportpark Middenmeer - zondag 23 september. V.v. Nederhorst 4 heeft de eerste competitie wedstrijd met ruime cijfers gewonnen van a.v.v. T.O.G. Uit in Amsterdam - Oost werd er met 4-1 gewonnen en komen onze Bergsche mannen op een derde plek in de competitie. Jeroen 'Boergur' van der Burg was tweemaal trefzeker, maar ook redelijke spits Dennis van Huisstede en Peter 'Porkies Peewee' Hameleers deden ook hun duit in het zakje. 

Lees meer: Nederhorst 4 kent na beker ook wervelende start in de competitie tegen T.O.G.

Nederhorst zal op woensdag 24 oktober een thuiswedstrijd mogen spelen tegen 1e klasser SV Huizen. Huizen jarenlang een grootmacht in het zaterdagvoetbal is zelfs algeheel amateurkampioen van Nederland geweest. Nu na twee degradaties op rij is men vanuit de 3e divisie en hoofklasse echter terecht gekomen in de 1e klasse A, o.a. samen met hun buren Zuidvogels en het debuterende Victoria.

Huizen wil zo snel mogelijk weer terug naar minimaal de hoofdklasse en heeft de selectie dan ook danig versterkt. Zo kwam Zakaria el Biyar terug van Ajax en Wouter Bonke van GVVV. Toch ging de eerste competitiewedstrijd verloren. Maar om van Argon, ook gedegradeerd uit de hoofdklasse, te verliezen is geen schande natuurlijk.

Nederhorst zal het zwaar krijgen tegen deze topamateurploeg maar wil er natuurlijk een leuke wedstrijd van maken op sportpark Meerzicht. Dus iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze bijzondere avondwedstrijd op 24 oktober bij te komen wonen. De aftrap is om 20.00 uur.

Het is Nederhorst niet gelukt om een punt over te houden bij de seizoenopening. Net als het afgelopen seizoen wist de ploeg geen punt te pakken van het Hilversumse Wasmeer. De 0-1 bij de rust werd ook de eindstand mede doordat verdediger Verdam van de Hilversummers in de 73e minuut op miraculeuze wijze een inzet van Luuk van Huisstede met een omhaal van de doellijn wist te werken. De anders gevallen 1-1 had misschien wel verdiend geweest voor de Bergers die niet groots voetbalde maar wel een gedreven inzet toonde. 

Lees meer: Nederhorst verliest met 0-1 openingswedstrijd nieuwe seizoen

Nederhorst won met 1-3 verdiend in ‘s Graveland (SVS) de derby en bekert zodoende nog minimaal een ronde verder. Het was lekker druk op het sportpark van ‘s Graveland die vandaag gastheer was van de derby tegen Nederhorst. Beide elftallen hadden hun eerste twee bekerwedstrijden gewonnen en vanwege het iets betere doelsaldo zou Nederhorst aan een gelijkspel voldoende hebben.

Nederhorst begon goed aan het duel en zag de keeper al na twee minuten onder een harde voorzet van Quinziano duiken. Helaas stond Luuk iets te ver weg anders had het zomaar al raak kunnen zijn.

Lees meer: Nederhorst 1 na winst in derby door in de beker

Nederhorst 2 speelde een slechte wedstrijd tegen VVIJ 3 maar wonnen wel voor de tweede keer op rij een bekerwedstrijd. Via 2 treffers van Tijmen Blok en een van Richard Dijkstra werd het een wel verdiende 3-0 zege. Beste spelers aan Bergse zijde waren de onvermoeibare Thiemo Dijkstra en de altijd rustige Wessel Roodenburg. Tijmen was met zijn treffers belangrijk.

Zondag 16 september speelt het tweede om 11.30 uur tegen Abcoude. In een rechtstreeks duel wordt bepaald wie er door mag in het bekertoernooi. Abcoude heeft eenmaal gewonnen en eenmaal gelijk gespeeld en dus hebben de Bergers aan een puntendeling genoeg.

Pagina 1 van 23