Nederhorst heeft het seizoen winnend afgesloten. In Utrecht bleven de Bergers Sporting’70 met 4-2 de baas. Jesse van Huisstede was met 4 treffers zeer succesvol en krikte hiermee zijn seizoenaantal flink op. Sporting’70 wilde er een echte wedstrijd van maken maar het eerste gevaar kwam van de bezoekers. Jean Yves van de Korput sloot een vlot lopende aanval over links af met een scherpe voorzet, waar een verdediger net de bal voor de voeten van Jesse tot corner wist te trappen. Nog geen minuut later was het wel raak toen Jesse, misschien vanuit buitenspel positie, de keeper met een fraaie lob kansloos liet na een pass van achteruit door Steven Stijvers.

Lees meer: Nederhorst 1 sluit competitie af met 4-2 overwinning

Nederhorst heeft in zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen een 4-3 nederlaag geleden tegen MSV’19 uit Montfoort. De uitslag deed geen recht aan de veldverhouding want zeker voor de pauze was Nederhorst de betere ploeg.

Lees meer: Nederlaag Nederhorst in laatste doelpuntrijke thuiswedstrijd

Sportpark Ter Eem en Sportpark Meerzicht – zondag 22 & 29 april. V.v. Nederhorst 4 heeft in twee wedstrijden tegen s.v. Baarn twee keer verloren. Het werd uit 4-1 en thuis 0-1, waar zeker thuis meer te halen viel. Twee wedstrijden waar achter de feiten aanlopen en mannen tekort, de twee voornaamste pijlers waren.

Lees meer: Nederhorst 4 haalt nul punten uit tweeluik tegen s.v. Baarn

Door Geinburgia met 6-3 te verslaan houdt het tweede elftal van trainer Raymond Molenveld en leider Sjaak Stalenhoef nog zicht op het kampioenschap. Dan moet koploper Kampong nog wel wat punten laten liggen en mogen de Bergers in het restant van de competitie niets meer verspelen.

Vandaag waren de Bergers te sterk voor Geinburgia. Al na 5 minuten was het raak via Jeroen Bouwer en via twee treffers van de snelle Levi Matsari stond het na 18 minuten al 3-0.

Lees meer: Nederhorst 2 behoudt kleine kans op kampioenschap

Sportpark Papelaan – donderdag 19 april. V.v. Nederhorst 4 heeft op een zwoele zomerse donderdagavond gelijk gespeeld tegen de mannen van F.C. Weesp. Het werd uiteindelijk, 1-1. In een wedstrijd die gelijk opging, de familie Keizer hun naam weer eens eer aan deed en voornamelijk in het teken stond van ongelooflijk veel knutten.

Lees meer: Nederhorst 4 speelt in midweekse speelronde gelijk tegen F.C. Weesp

Na de 0-1 thuisnederlaag wisten de Bergers ook het uitduel niet te winnen. Met 2-0 bleef Wasmeer aan de goede kant van de score. Het veldoverwicht zeker na rust wist Nederhorst niet om te zetten in treffers.

Lees meer: Nederhorst 1 verliest opnieuw van Wasmeer

Sportpark Meerzicht - zondag 15 april. V.v. Nederhorst 4 heeft de nederlaag tegen 's - Graveland een beetje weg kunnen poetsen, dankzij een gelijkspel thuis tegen Hoogland. De wedstrijd eindigde na 90 minuten met een brilstand op het scorebord, 0-0.

Lees meer: Nederhorst 4 komt niet tot scoren en speelt gelijk tegen Hoogland

Na 3 weken stond er eindelijk weer een competitie wedstrijd op het programma. Afgelopen zaterdag reisden we af naar CJVV uit Amersfoort. Vanwege een gehavende selectie begonnen we met 2 B-spelers in de basis aan de wedstrijd. In het eerste kwartier was het van beide kanten afwachtend en gebeurde er weinig, daarna had CJVV het betere van het spel. Ze kwamen dan ook voor de rust nog verdiend op 1-0.

In de rust bespraken we dat er meer energie in de wedstrijd moesten leggen en de tegenstander zo vroeg mogelijk vastzetten, doordat Sander voorlopig voor langere tijd en Geert deze wedstrijd aan zich voorbij moesten laten gaan, hadden we het op het middenveld erg lastig. De tweede helft ging het beter en creëerden we een paar kansjes. In de 75e minuut kwamen we op gelijke hoogte na een voorzet van Job die Thijmen beheerst binnenschoot. Het leek op een gelijkspel uit te lopen, maar in de 82e minuut nam de thuisploeg opnieuw de voorsprong. Na dit moment gingen we 1 op 1 achterin spelen om zo toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar dit mocht helaas niet baten en werd het nog 4-1. We gingen weer met lege handen terug naar Nederhorst. Op basis van de tweede helft had een gelijkspel verdiend geweest.

We kunnen dinsdag thuis tegen Maarssen onze 2e overwinning proberen te boeken. Aanvang: 19:30, Sportpark Meerzicht.

vvn waterwijk

Zeker voor de rust was het een tamme wedstrijd waarin de thuisploeg na 20 minuten via Jesse van Huisstede de voorsprong pakte. Nederhorst verzuimde om meer afstand te nemen tegen het verrassend goed mee voetballende Waterwijk. Uiteindelijk wist Nederhorst via vier treffers van Jesse verdiend de overwinning over de streep te trekken.

Lees meer: Nederhorst 1 wint ruim van Waterwijk

Sportpark Berestein - zondag 8 april. V.v. Nederhorst 4 heeft zondag met 3-0 verloren in de Weilandenderby tegen S.v. 's - Graveland. Beschamend te noemen, gezien het feit 's - Graveland de rode lantaarndrager is van de competitie en thuis ook al van ze werd verloren. Tevens was het spel van de Bergsche mannen niet om aan te gluren.

Lees meer: Nederhorst 4 lijdt beschamende nederlaag tegen 's - Graveland

Pagina 1 van 21