DK Automation

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Sportpark Meerzicht – zondag 14 oktober. V.v. Nederhorst 4 heeft de tweede kraker in het nog prille seizoen wel weten te winnen. Dit keer tegen de nummer drie van de zondag 5e klasse AS ’80, wist het een achterstand om te keren naar een mooie winstpartij. Redelijke spits Dennis van Huisstede was de gevierde man, met twee prachtgoals.

Met voor de zoveelste keer een mooie herfstzon op het eerste kunstgrasveld van sportpark Meerzicht, maakte de mannen van entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra en assistent Daan Riemeyer zich klaar voor de volgende kraker. Na het verlies tegen WV-HEDW, waren dit keer de mannen van Nederhorst 4 gebrand om weer drie punten te pakken.

Weer was het puzzelen geblazen. Door de afwezigheid en van leider Ton Keizer was het Daan Riemeyer, nog steeds geblesseerd van die panna die hij uitdeelde vorige week, die samen met entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra de honneurs waarnamen. Tony Broekhoef had geen migraine en kon deze wedstrijd wel is een keer binnen de lijnen treden. Ook Dennis Keizer was weer hersteld en kon op de bank plaatsnemen. Mark van Norden bleek echter niet ongeschonden uit de vorige kraker te zijn gekomen. Peter ‘Peewee’ Hameleers, moest daardoor het groene pak en handschoenen aantrekken, wat hem weer op een Festini perenijsje deed lijken.

Beide teams tastte elkaar in het begin een beetje af. Er werd wat over en weer gespeeld en hier en daar was het wat rommelig. AS ’80 was een jong en fit team en waar het bij hun draaide om hipstersnorren en rare straattaal naar elkaar, hadden de Bergsche, maar vooral wat oudere, mannen meer bierpensjes en terugtrekkende haarlijnen. Entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra en z’n assitent Daan Riemeyer waren ontevreden over de bezetting op het middenveld en gingen vroeg wisselen. Mike Reyersen werd ingebracht en Brian den Broeder doorgeschoven naar het middenveld, waardoor Jeroen ‘Boergur’ op 10 kwam te staan. Entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra bleek een goudenpik te hebben, want na een mooi opgezette aanval stuurde Jeroen ‘Boergur’ Brian weg. De razende reporter bleef op zijn beurt cool en werkte de bal in de verre hoek, 1-0. Daarna ging Nederhorst rusten.

Beide leiders hadden hun tactische ideeën uitgetekend op het blad op de deur. Echter niemand in het team die er wat van snapte. De tweede helft ging goed van start en weer was het Brian, die gevaarlijk werd. Echter kreeg hij het voor elkaar om de misser van het seizoen te produceren. Niet veel later werd Brian ook naar de kant gehaald voor Frank Heusen, zonder d. Die op zijn beurt een mooie assist gaf op de speler van AS ’80 die de gelijkmaker kon maken, 1-1. Een afstandsschot dat werd aangeraakt en Peter kansloos liet. Jeffrey Sanders gaf aan ook een keer voor te willen komen in het verslag, bij deze.

Nederhorst was een paar keer gevaarlijk, maar een counter in combinatie met kelderklasseinstappen van Mark de Wald en Marciano Luciano Sander en een Grandelletje van onze Festini kon de Almeerse tegenstander op voorsprong komen, 2-1. Een deceptie was in de maak.

Echter was daar onze, tot dan toe onzichtbare, redelijke spits Dennis van Huisstede. ‘De Torphantom van de Bergsche velden’ maakte de gelijkmaker, door mooi voorbereidend werk van Jeroen Bouwer. De spits nam de bal moeilijk mee, maar knalde die daarna snoeihard de kruuk in. De Bergsche mannen hadden weer hoop. Niet veel later was het weer de redelijke spits en bleek hij dit keer nog een goede kopper te zijn ook. Een corner van Frank Heusen zonder d, werd door Dennis tegendraads de verre hoek ingekopt, de kalende dikkerdjes hadden weer de voorsprong.

Met een nog spannende twintig minuten te gaan kreeg Nederhorst nog een paar kansen, zowel Rob Waldhober als Jeroen Bouwer waren dichtbij de 4-2. Maar ook aan de andere kant van het veld verliep het goed. De verdediging stond als een muur en AS ’80 wist geen kans meer te creëren, wat bij de bezoekers, zoals we Almeerders kennen, de nodige frustratie opwekte. AS ’80 geloofde er niet meer in en de scheidsrechter moest dit geloven. Jeroen ‘Boergur’ werd aangepakt en AS ’80 moest met tien man verder. Na wat kleine opstootjes en een goede tackle van Brian in de laatste minuut, was de wedstrijd voorbij.

V.v. Nederhorst 4 blijft hierdoor op de tweede plek staan en loopt het zelfs in op het gelijkspelende WV-HEDW. Aankomende zondag is er geen wedstrijd en zal #Gerrieinoranje zich moeten melde bij Oranje. De week erop reizen de mannen af naar s.v. Ouderkerk, 12.00. Tot dan!