DK Automation

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Sportpark Middenmeer – zondag 7 oktober. V.v. Nederhorst 4 heeft de derde competitiewedstrijd verloren van WV-HEDW met 3-0. Een eindstand dat niet doet spreken voor het spel en licht geflatteerd is. Daarbij maakte Tim Hageman en Frank Heusden hun competitiedebuut. Tevens was er veel publiek aanwezig en dat voor een uitwedstrijd.

Niet vaak vermeldt, maar wat wel de realiteit is, is dat de mannen van Nederhorst 4 geteisterd worden door een steeds groeiende blessuregolf. Spelers als Wander Gons, Aron Heeren, Olaf Baar en Tony Broekhof zijn al tijden geblesseerd. Daarbij vielen voor zondag Mike Reyersen en Peter ‘Toiveule’ Hameleers af. Dit in combinatie met de blessure van Dennis Keizer blijft er weinig over. Echter is er voor een aantal licht aan het einde van de tunnel. Mark van Norden en Edwin Keizer zijn weer helemaal terug en hebben al flink wat minuten in de benen. Het is voor leider Ton Keizer en entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra roeien met de riemen die ze hebben. Ook voor de kraker tegen de nummer twee WV-HEDW was het weer puzzelen geblazen, waardoor Marciano Luciano Sander zijn basisdebuut kon maken.

Met weer een heerlijke herfstzon begonnen de Bergsche mannen aan iets, wat uitmondde in een ware strijd. Nederhorst kwam snel onder druk te staan, door de snelle aanvallers. Echter bleef de verdediging cool en maakte het weinig tot geen fouten. Toch was het WV-HEDW dat vroeg op voorsprong kwam. Een hoekschop werd niet goed weggewerkt, zodat deze weer de zestien in geslingerd kon worden en door een verdediger uiterst knap kon worden binnengekopt, 1-0. Nederhorst bleef knap controlerend spelen en ging met een minimale achterstand de rust in. Nog wel wil ik de lezer op de hoogte brengen van een ongekend waanzinnig moment in de eerste helft. Daan Riemeyer liet zijn ‘Sambaheupen’ de vrije loop gaan en speelt op een geweldige manier de back van WV-HEDW door de benen. Een beetje Marten Martens vs. Theo Janssen. Niet veel later was het helaas wel klaar voor Daan, de Samba liet hem uiteindelijk in de steek.

In de rust vielen spelers als Tony en Daan af, waardoor er niet veel overbleef. De blessure van Marciano viel mee, waardoor hij de tweede helft weer kon aansluiten. Ondanks de goede hoop op een sterke tweede helft, ging het vrij snel mis. Een afstandsschot werd aangeraakt en ging voorbij aan Mark van Norden, 2-0.

De Bergsche mannen bleven strijd leveren en lieten zich niet kennen. Een goal voor de mannen, was meer dan terecht geweest. Jeroen ‘Boergur’ van der Burg was dichtbij, maar ongelukkig in de afwerking. Enkele wissels van entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra zette ook geen zonden aan de dijk.

Sterk spelende Brian den Broeder moest ook geblesseerd het veld verlaten, maar wel met zijn zakken gevuld. Daar er een aantal aanvallers in zaten. Vlak voor tijd werd er nog een goal gemaakt door WV-HEDW, 3-0.

Geflatteerd, maar de cijfers liegen er niet om. Nederhorst zakt een plaats, naar de tweede plek van de zondag 5e klasse. Aanstaande zondag wacht het weer een kraker, dit keer tegen de nummer drie AS ’80. Thuis om elf uur, hopelijk met mooi weer en een beter resultaat. Zet je wekker alvast of verplaats die afspraak. Tuin kan je ook volgende week doen of de zolder opruimen. Kom gewoon lekker kijken.