DK Automation

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Sportpark Meerzicht – zondag 30 september. V.v. Nederhorst 4 heeft ook de tweede competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. De Bergsche mannen waren maar liefst met 6-1 te sterk in de thuiswedstrijd tegen Batavia. Jeroen Bouwer was de gevierde man met zijn drie goals. Al met al een knappe teamprestatie, met als extra traktatie, de eerste plek in de 5e klasse-10.

Ondanks dat de zomer ten einde is, was er die dag een fijn herfstzonnetje neergestreken op het eerste veld van Sportpark Meerzicht. Waar Nederhorst 4 haar eerste thuiswedstrijd mocht gaan spelen van de competitie. De bezoekers zijn bekende, waar de Bergsche mannen vorig seizoen ook al twee keer van ze wisten te winnen. Daarbij kwam extra bij kijken dat de mannen van Nederhorst 4 aan teambuilding hadden gedaan. Entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra had vrijdagavond zijn huis ter beschikking gesteld voor een feestelijke avond. Daarbij begint het team ook steeds meer vorm te krijgen, nu er weer spelers terugkomen van blessures en vakanties. Nog niet compleet, maar de toekomst is positief.

Nederhorst begon goed aan de wedstrijd en had aardig de controle. Echter doordat ze lang balbezit hadden, sloop de onrust er hier en daar in. Desalniettemin kwam Nederhorst meer dan terecht en vrij vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Met een assist van de zijkant bracht Jeroen ‘Boergur’ van der Burg naamgenoot Jeroen Bouwer in stelling, 1-0. Ondanks de voorsprong had entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra het gevoel dat hij in moest grijpen en bracht hij Marciano Luciano Sander in voor Brian den Broeder, die dat zoals altijd, professioneel oppakte. Oftewel; zonder enige vorm van frustratie. Het was dan ook Marciano, die redelijke spits Dennis van Huisstede hielp aan zijn duidt in het zakje, 2-0. Nederhorst kon gaan rusten.

Entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra was niet tevreden en kwam met een donderspeech. Geen idee wat hij te melden had, want ik was een van de weinigen die door had dat Peter ‘Toiveule’ Hameleers iets minder Vegeta- achtig was dan de week ervoor. Daar hij zijn ontbijt, voor zover het een ontbijt was, met licht gekreun wegwerkte in het doucheputje. Hulde voor assistent leider Daan Riemeyer, die ondanks de kotsbui van zijn teamgenoot, gestaag doorging met het vullen van de bidons. Ook hulde voor Peter ‘Toiveule’, die nog een stuk van de tweede helft speelde en daarna nog is gaan vlaggen ook. Hij bleef zelfs hangen voor de derde helft. In tegenstelling tot de ‘s ’avonds een vent, s ’ochtends absent’- generatie van tegenwoordig.

Enfin, tweede helft begon. Met enige vertraging, daar entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra, nu omgetoverd was tot invaller Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra, wilde wachten met invallen. Hij wilde wachten, omdat zijn donderspeech zo lang was, hij in de rust geen tijd had om warm te lopen. Mede om die reden wilde hij niet vlaggen. Toen hij uiteindelijk ging vlaggen, stond hij ook aan de verkeerde kant van het veld. Gelukkig kon hij snel invallen.

Begin tweede helft kreeg Nederhorst vrij snel een tegengoal, geen idee hoe, want ik kwam later de kleedkamer uit. Het hele ‘Manuel niet willen vlaggen’- verhaal is mij ook ontgaan. Kan dus ook zomaar een verzinsel zijn, maar goed, het staat wel leuk in zo’n verslag als dit. Maar goed, 2-1 dus.

De stand stond Rob Waldhober niet zo aan, dus bracht hij het verschil weer naar 2 goals door er 3-1 van te maken. Met een mooie zwabberbal schoot hij van afstand raak. Wel een Grandelletje van de keeper, eigenlijk meer een gevalletje Bale versus Karius.

Niet veel later kwam de getergde Brian den Broeder weer in het veld, die op zijn beurt Jeroen Bouwer assisteerde voor zijn tweede goal. Daarna ging het snel. Paar minuten later was het weer Jeroen Bouwer, die zijn derde goal kon maken. Als laatste maakte Jeroen ‘Boergur’ de 6-1 en tevens laatste goal van die dag. Een erg mooi resultaat.

Na het eindsignaal kwam de keeper van Batavia naar mij toe, met de vraag of ik hem heel wilde laten in het verslag. Prima jonge, maar ieder persoon met een beetje gevoel voor data ziet toch echt dat je zes keer hebt moeten vissen maat. Just sayin’.

Zondag 7 oktober moeten de koppen op scherp. Dan moeten de mannen van Nederhorst 4 uit naar de mannen van WV-HEDW, de nummer twee van de competitie. Gelijk een kraker, lekker. 11.15, wordt het verhaal vervolgd.