DK Automation

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Sportpark Middenmeer - zondag 23 september. V.v. Nederhorst 4 heeft de eerste competitie wedstrijd met ruime cijfers gewonnen van a.v.v. T.O.G. Uit in Amsterdam - Oost werd er met 4-1 gewonnen en komen onze Bergsche mannen op een derde plek in de competitie. Jeroen 'Boergur' van der Burg was tweemaal trefzeker, maar ook redelijke spits Dennis van Huisstede en Peter 'Porkies Peewee' Hameleers deden ook hun duit in het zakje. 

Waar in de beker veelal in en tegen Utrechters werd gespeeld, mocht Nederhorst nu weer richting Amsterdam. Waar we in Nieuwegein, de laatste bekerwedstrijd, nog werden uitgemaakt voor 'Nep Amsterdammers' (want Nieuwegein is namelijk écht Utrecht lieve jongen), voelde het toch als een verlichting. Totdat we op Weeronline keken.

Soms heb je van die wedstrijden, waarbij je bij jezelf denkt: "Lieve heer, last het even lekker af". Weer had onze heer het niet met mij gegund en werden de mannen van Nederhorst 4 met k*tweer en al richting Amsterdam gestuurd. Waar het, werkelijk waar, geen seconden droog is geweest.

Begeleid onder vader en zoonlief Ton en Dennis Keizer, ging v.v. Nederhorst van start. In de kleedkamer, die zelfs voor De Hoef F7 te klein was, lichtte de mannen toe dat entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra vandaag geen entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra zou zijn, maar basisklant Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra. De man, die al jaren op dezelfde paar schoenen voetbalt en nog steeds nul slijtage heeft, behalve aan de linker buitenkant. De man, die met alle lichaamsdelen een bal panklaar voor zichzelf kan neerleggen, behalve met zijn voeten. Nee zonder gein, meneer is twee jaar jonger dan mijn vader en die heb ik nog nooit zien sporten. Hulde, maar de bal naar hetzelfde kleurtje zou fijn zijn.

De Bergsche mannen hadden al vrij snel de wedstrijd goed onder controle, ook al werden er niet veel kansen gecreëerd. Jeroen 'Boergur' van der Burg werd onderuit gehaald in de zestien en redelijke spits Dennis van Huisstede mocht aanleggen voor de penalty. Hij schoot deze redelijk binnen en bracht Nederhorst, in alle redelijkheid, op een 1-0 voorsprong. Uit een mooie aanval was het weer 'Boergur', die scherp was en de 2-0 binnentikte. Met een mooie voorsprong van 2-0 kwam het rustsignaal.
In de rust had trainer Dennis Keizer vrij weinig op te merken, maar laten we eerlijk zijn. Hij heeft nooit echt een mening gehad. Wel werd er gewisseld en in het begin van het seizoen betekend dat debutanten. Marciano Luciano 'Sander' maakte zijn eerste minuten van het seizoen.
Desalniettemin, kwam de eerste goal van de tweede helft van de voet van een T.O.G. speler. Gerben 'Gerrieinoranje' van den Broek maakte hands in de zestien en ook T.O.G. kon aanleggen voor een penalty. De rolde binnen en een speler van T.O.G. attendeerde ons erop, dat wij wel met 2-0 of 3-0 pak van ze zouden krijgen. Fijn dat de beste man de eerste helft heeft opgelet.

T.O.G. rook bloed en ging extra druk zetten. Echter zat de gehele verdediging van Nederhorst goed in de wedstrijd en kwamen de Amsterdammers er niet doorheen. Met een mooie counter, redelijke voorzet van Dennis van Huisstede, kon Jeroen 'Boergur' zijn tweede maken. In de laatste minuten stoomde Peter vanuit de verdediging door naar de goal van T.O.G. Niemand die hem kon stoppen. Zijn haren zo wild door de regen, dat hij als een Super Saiyan Vegeta look a like doorwalsde richting zijn eerste doelpunt van het seizoen. Fantastisch.
Aankomende zondag speelt Nederhorst zijn eerste thuiswedstrijd voor de competitie. Thuis wacht Batavia ons op. Hopelijk minder regen, maar net zoveel Boergur en Super Saiyan Peewee. Om 11.00, dus vroeg je nest uit om alles live mee te kunnen maken.