DK Automation

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Sportpark Meerzicht – zondag 2 september. V.v. Nederhorst 4 is het seizoen wervelend gestart, door met 5-1 te winnen van De Bilt 2. Waar aan het begin van de wedstrijd werd gedacht dat de uitslag andersom zou zijn, kan Nederhorst terugkijken op een prima zondag. Zowel redelijke spits Dennis van Huisstede als comeback kid Jeroen Bouwer, zagen hun namen twee keer op het scorebord verschijnen. De andere goal kwam van de herstelde Edwin Keizer. Hahaha ja echt waar. Zelfs de scheidsrechter geloofde het niet. Wij trouwens ook niet.

Op een mooie nazomerse dag, verzamelde de Bergsche mannen als vanouds weer op het sportcomplex. Het was te zien dat iedereen zich aan zijn en haar fitschema en dieet had gehouden. Fris en fruitig werd er even bijgepraat, maar al gauw namen trainer / coaches Ton Keizer en entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra het touw over. Er bleek een belangrijke en tevens zware pot op het schema te staan.

De Bergsche mannen van het vierde moesten namelijk naar verluid het opnemen tegen een selectieteam uit De Bilt. Wij konden dus onze borsten nat maken, figuurlijk dan. Letterlijk waren ze al nat, dat kan namelijk als je topfit bent. Ook topfitte mensen hebben een natte borst als je de trap op loopt bijvoorbeeld, of je veters strikt of een andere vorm van lichaamsinspanning doet. Uiteindelijk bleek zowel het selectieteam als de fitheid een flinke misvatting te zijn. De Bilt is blijkbaar een zaterdagclub en halverwege de eerste helft stonden er flink wat rode hoofden te snakken naar adem.

Mooi om te zien waren de twee verloren zonen, die zijn teruggekeerd op het hoogste niveau. Zowel Jeroen van der Burg als Jeroen Bouwer maakten hun rentree in de basis, waar laatstgenoemde zelfs twee goals meepikte. Met de terugkeer van Jeroen van der Burg hebben we het aantal broers uitgebreid binnen het team. Naast de gebroeders Waldhober en de familie enclave Keizer, hebben wij nu ook de gebroeders Van der Burg. Ook Tim Hageman maakte zijn debuut en Martijn Daalmeijer, bedankt voor het invallen.

Hoe het scoreverloop was weet ik eigenlijk niet meer. We kwamen wel 0-1 achter en gingen met een 2-1 voorsprong rusten. Ik was namelijk gesloopt, had een kater en mijn voeten stonden in de fik van het bloedhete kunstgrasveld. Leek wel 200 graden. Gelukkig had het publiek daar geen last van, daar er amper publiek aanwezig was.

De eerste wedstrijd zit erop en zo ook het eerste verslag. Blij dat ik jullie weer heb mee kunnen nemen in een uiterst gedetailleerd verslag van de wedstrijd. De mannen van Nederhorst 4 gaan door, net zoals ik met mijn verslagen. Dus maak je borst maar nat, als die dat al niet is.

Doelstelling van entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra is kampioen worden. Volgens mij had hij niet door dat het eigenlijk om een bekerwedstrijd ging, maar goed. Vanuit een betrouwbare bron, blijkt dit de kortste route naar een prijs te zijn, maar goed. Dat kwam wel van een Feyenoorder. Zondag staan de mannen er weer. Een uitwedstrijd tegen Zwaluwen staat ze te wachten. Zullen ze gaan doorbekeren?