DK Automation

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Sportpark Ter Eem en Sportpark Meerzicht – zondag 22 & 29 april. V.v. Nederhorst 4 heeft in twee wedstrijden tegen s.v. Baarn twee keer verloren. Het werd uit 4-1 en thuis 0-1, waar zeker thuis meer te halen viel. Twee wedstrijden waar achter de feiten aanlopen en mannen tekort, de twee voornaamste pijlers waren.

In een zonovergoten Baarn, moesten Ton Keizer en entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra weer flink aan de basis sleutelen. Aron Heren stond weer op het hok en Peter Hameleers kon daardoor weer lekker ballen. Voor een minuut of tien, want bij de 1-0 ging Aron door z’n rug en kon Peter zich weer in zijn favo festini outfit hijsen. Sterkte Aron!

Een eerste helft, die niet om aan te gluren was en met de eerste drink pauze hadden de Bergsche mannen al een ‘Jantje’ te verwerken, 3-0. De blamage ging verder en Nederhorst ging met een 4-0 achterstand rusten. Entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra nam het woord in de rust en liet niemand heel. Het spel moest beter, want als de zon het niet deed, brandde het spel je ogen wel. Joey Smits scheen wel een level verder te zijn gekomen met z’n spel. Mark Hameleers maakte zijn debuut, ook voor een minuut of tien.

Na rust ging het spel beter en Nederhorst creëerde veel kansen. Echter waren Daan Riemeyer, Dennis Keizer (verassend) en Brian den Broeder onzuiver in de afwerking. “Jezus Ger!” was de kreet die Daan Riemeyer er uitgooide, toen de bevleugelde back een vlijmscherpe voorzet gaf op Dennis Keizer. No worries, Daan hield z’n shirt heel. Echter die lul van een Keizer schoot mis. Na een paar pogingen was het wel raak voor de reserve aanvoerder, na een wederom vlijmscherpe voorzet van Gerben van den Broek. Het werd uiteindelijk 4-1. Man of the match: Edwin Keizer, goed gevlagd captain!

Thuis ging de Bergsche mannen beter van start dan tijdens de uitwedstrijd. Vanaf het eerste fluitsignaal waren Jeffrey Sanders, Brian den Broeder en, je raadt het al, Dennis Keizer gelijk gevaarlijk. De goal bleef echter uit. Zeker Jeffrey had een grote kans, maar hij schoot de bal over de nieuwbouwwijk de Vecht in. Ook Baarn probeerde op voorsprong te komen, maar Mike Reyersen was een sta in de weg voor de aanvallers. Gerben van den Broek moet zijn aanzetijzer langs zijn rechtervoet halen, want zijn voorzetten waren wat botter dan de week ervoor. Al begint hij steeds gevaarlijker te worden. Wie moet er nou gaan vlaggen?

Echter een echte scrimmage zorgde ervoor dat de mannen van Nederhorst 4 op een achterstand kwamen, 0-1. Daarna is Nederhorst gas gaan geven onder leiding van “Ruige” Robbie Waldhober, goed je weer op het veld te zien. Ook na rust bleef Nederhorst aanzetten en strijd leveren, maar we hadden tot en met december ’19 kunnen spelen en nog steeds niet kunnen scoren. Dennis Keizer gaf uiteindelijk ook toe aan zijn gemiste kansen, verrassenderwijs. Het bleef 0-1. Man of the match: alweer Edwin Keizer, goed gefloten captain!