DK Automation

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Sportpark Papelaan – donderdag 19 april. V.v. Nederhorst 4 heeft op een zwoele zomerse donderdagavond gelijk gespeeld tegen de mannen van F.C. Weesp. Het werd uiteindelijk, 1-1. In een wedstrijd die gelijk opging, de familie Keizer hun naam weer eens eer aan deed en voornamelijk in het teken stond van ongelooflijk veel knutten.

Ton Keizer moest samen met compagnon entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra flink sleutelen aan het basiselftal. Veel geblesseerden gooide roet in het eten voor de coaches. Hierdoor sloten Martijn Daalmeijer, Gerard Best, Luciano Marciano en Ralf van Leeuwen aan bij de selectie van de Bergsche mannen. Brian den Broeder werd centraal achterin gepositioneerd en captain Edwin Keizer stond in de as van de middelste linie.

Mede door de verschuivingen was het even wennen aan elkaar, maar als een diesel kwam het elftal van Ton Keizer en entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra langzaam op gang. Weesp had moeite met de defensie en Nederhorst was degene die de kansen creëerden. Opstomende back Gerben van den Broek had een messcherpe voorzet die op de voet van redelijke spits Dennis van Huisstede belandde en deze tegendraads over de keeper speelde, 1-0. Zowel een beauty van een voorzet als een wonderschone goal en dat vlak voor rust. Nederhorst besloot buiten te blijven in verband met het lekkere weer, al waren ze de knutten vergeten. Erg fijn, want slaap al een week niet vanwege de vreselijke jeuk! We hebben weleens betere beslissingen genomen.

De tweede helft ging van start en Weesp voerde de druk flink op. Zeker nadat Edwin Keizer geel pakte en tien minuten moest brommen. Nederhorst hield stand en Weesp had moeite met de Bergsche defensie. Joey Smits en Brian den Broeder hadden flink de turbo erop zitten, maar met name Gerben van den Broek was de grote uitblinker. Het Almeersche bijtertje stopte de ene na de andere aanvaller in z’n broekzak.

Na tien minuten brommen mocht Edwin Keizer het veld weer betreden. Gelijk reageerde Ed hierop, waardoor hij vrij door kon lopen op het goal van Weesp af. Hij bracht broertje Dennis Keizer instelling, maar die schoot hoog over richting Aestveldt. De familie had hun naam weer eer aangedaan. Uiteindelijk was het de centrale verdediger van de thuisspelende ploeg die de gelijkmaker binnenschoot of eerder ‘binnenstreepte’! Peter zat er nog aan, maar de vaart van het snoeiharde schot zorgde er voor dat de bal toch in het doel viel. Niet veel later was de wedstrijd gespeeld.

Goed spel van Nederhorst die avond en goede hoop op de komende wedstrijden. Een druk programma van de mannen van het vierde, eerst uit naar Baarn aanstaande zondag. Om 11.30.