DK Automation

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Sportpark Meerzicht - zondag 15 april. V.v. Nederhorst 4 heeft de nederlaag tegen 's - Graveland een beetje weg kunnen poetsen, dankzij een gelijkspel thuis tegen Hoogland. De wedstrijd eindigde na 90 minuten met een brilstand op het scorebord, 0-0.

Entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra begint steeds meer met een vaster elftal te kunnen beginnen. De weer fitte Edwin Keizer startte centraal in de verdediging en Gerben van den Broek als vlagger. Echter door de rentree van Jasper van der Burg konden de Bergsche mannen weer eens aantreden in een 4-4-2 formatie. Jasper kan terugkijken op een sterk optreden van een minuut of 15, wat al een paar minuten meer was dan de vorige keer.

De wedstrijd was vrij evenwichtig en er werden door beide teams hier en daar wat kansen gecreëerd. Echter was het enige bijzondere aan de eerste helft de wissels van Jasper en Brian den Broeder. Daan Riemeyer wilde wat agressie in het spel gooien en trok als de Hulk zijn shirt kapot, iemand heeft hem ook zachtjes: "Hulk Smash", horen zeggen. Echter hielp het niet. Met 0-0 werd er dan ook thee gedronken.

Tweede helft ging van start en het was goed vertoeven in de dug - out. Er was meer publiek aanwezig dan bij de vorige wedstrijden en dat was erg leuk om te zien. De herstelde Rob Waldhober was ook gezellig aanwezig en had zijn kinderen weer bij oppas Wander Gons gedropt. Het zonnetje scheen en er werd hier en daar een grap gemaakt. Om een spannend verslag te schrijven van een wedstrijd, die eindigde in 0-0, is zelfs voor mij ook best lastig.

Halverwege de tweede helft dacht Hoogland de ban te breken en de 0-1 op het figuurlijke scorebord te zetten. Echter Ton Keizer was messcherp en zag met zijn timmermansogen, dat de aanvaller buitenspel stond. Enige smet op de wedstrijd was de ogenschijnlijk zware blessure van de keeper van Hoogland, die per brancard het veld moest verlaten. Hopelijk valt het mee, maar in ieder geval sterkte toegewenst.

Nederhorst maakte geen gebruik van de keeperswissel en kwam niet tot scoren. De punten werden terecht verdeeld en het bier kon vloeien. Geen overwinning, maar wel de complimenten van entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra. Snel ging de focus op donderdag, waar de mannen van Nederhorst 4 moeten aantreden tegen Weesp in een midweekse speelronde. Uit op een snikhete dag, lekker! Om 20:45 in Weesp, gaan ze dan toch een derby winnen? Het is dichtbij, dus kom vooral kijken.