DK Automation

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Sportpark Berestein - zondag 8 april. V.v. Nederhorst 4 heeft zondag met 3-0 verloren in de Weilandenderby tegen S.v. 's - Graveland. Beschamend te noemen, gezien het feit 's - Graveland de rode lantaarndrager is van de competitie en thuis ook al van ze werd verloren. Tevens was het spel van de Bergsche mannen niet om aan te gluren.

De koperen ploert was nadrukkelijk aanwezig, wat voor een mooie zondag moest zorgen. Slippers, t - shirts en zonnebrillen waren massaal uit de kasten getrokken. De lente was een feit. Een mooie dag voor een Weilandenderby. Alleen in dit geval meer een koeienvlaaistrijd ofwel een flinke schijtpot te noemen. De derby leefde, althans bij de 's - Gravelanders. Bij Nederhorst waren een vijftal toeschouwers aanwezig, wat toch weer een verdubbeling was van de vorige keer.

De mannen stonden op scherp en waren gebrand op revanche. Echter niets bleek minder waar. De gebroeders Keizer waren afwezig en Entrenador interino Manuel de la Cruz Ramirez Deportivo Carvalho Ronaldo Juanes la Camisa Negra mocht zijn voetbalschoenen weer aan gaan trekken en op de bank plaatsnemen.

Van Nederhorst' kant was er in de eerste helft weinig verrassends, op een enkele uitbraak van Brian den Broeder en een afstandsschot van Daan Riemeyer na. De kansen waren voor de 's - Gravelanders, die kans op kans wisten te missen. Een schot voor open goal ging hoog over, raakte ze de paal en werd ze een penalty ontnomen, waar ze waarschijnlijk nog steeds over lopen te klagen. Met de (zonne)brilstand werd er gerust. Met thee, tegen de 'kou.'

Tijdens de rust werd er naar alles en iedereen gewezen en kreeg de verdediging, ten onrechte, de schuld op zich gewezen. Na een kwartier lang wijzen en klagen over elkaars opmerkingen, de verdediging, de opstelling, 4-4-2 i.p.v. 4-5-1, de nieuwe vriend van Sylvie Meis en het nieuwe seizoen van Greys Anatomy. Dingen waar vrouwen het over hebben, je kent het wel. Was de rust voorbij, nul oplossingen verzonnen, maar natuurlijk zouden wij het klusje wel even klaren.

Gelukkig was de tweede helft nog slechter dan de eerste. Nota bene in de helft waar de doelpunten vielen. 's - Graveland kreeg een penalty, die vrij discutabel was. Misschien een goedmakertje voor de niet gegeven eerste penalty? 's - Graveland kreeg haar zin en mocht eindelijk vanaf de stip aanleggen, maar Aron Heeren was het die de penalty wist te stoppen. Nederhorst had nu het licht moeten zien en moeten gaan voor de overwinning. Ook dit bleek minder waar. Aron moest uitkomen voor een steekbal en roeide die tegen de inlopende speler van 's - Graveland aan, waardoor de bal de verkeerde richting op kaatste en in de goal belandde, 1-0.

Je zou zeggen dat Nederhorst nu echt gas zou gaan geven om een blamage te voorkomen en op zijn minst gelijk te spelen. Dit hadden een paar spelers, maar niet het hele elftal. Aron moest nog twee keer vissen en het werd uiteindelijk 3-0. Zo zonde!

Er zal vast nog lang gewezen worden naar eenieder en er zal vast een traantje over het wangetje zijn gaan rollen, toen de spelers van Nederhorst 4 thuis lekker de Privé, Story of Break-out aan het lezen waren luisterend naar One Direction. Misschien helpt dit: www.bol.com/wandspiegel het team verder. Hopelijk wel, want zondag wacht Hoogland thuis. Om 11.00, hopelijk beter spel en net zulk mooi weer!