DK Automation

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Utrecht – De mannen van v.v. Nederhorst 4 zijn geen (Bere)kuil op de weg tegengekomen in de clash met Voorwaarts. In de laatste minuut werd de 3-3 door Nederhorst binnengeschoten en sleepte het er daarmee een punt uit. In een wedstrijd waar de scheids en een ongelooflijk slecht veld de hoofdrol speelde. Wander Gons maakte zijn eerste goal van het seizoen en Dennis van Huisstede was belangrijk met een assist en goal. Hij bleek maar weer de redelijke spits te zijn die Nederhorst nodig heeft.

In een ijskoud Utrecht en op een keihard veld, begon Nederhorst om haar ongeslagen reeks verder uit te breiden. Voorwaarts was de nummer drie van de competitie en zat bij Nederhorst nog vers in het geheugen, waar het bij de thuiswedstrijd voetballes kreeg van Voorwaarts. Ook in dit duel kwam naar voren dat Nederhorst het onderspit zou delven tegen de Utrechters. De verdediging stond niet goed en de snelle aanvallers van Voorwaarts konden makkelijk doorbreken. De buitenspelval en een aantal mooie reddingen van Aron Heren hielden Nederhorst in de wedstrijd. Toch was het Voorwaarts dat op voorsprong kwam. Weer was het een van de snelle aanvallers die kon doorbreken en alleen op Aron kon afstormen, de vleugelflitser kon de Bergse keeper omzeilen en de voorsprong was een feit; 1-0.

Ondanks de voorsprong van Voorwaarts bleef Nederhorst een geduchte tegenstander en was er geen schim van de ploeg die in de thuiswedstrijd omver gelopen werd. Nederhorst zette druk en werd gevaarlijk voor de goal van Voorwaarts. In een scrimmage in de zestien van Voorwaarts kreeg Jeffrey Sanders de bal en die kon de bal voorlangs de goal afgeven op Wander Gons. De voormalig kuitenbijter van Zaterdag 2 rondde cool af en daarbij zijn eerste goal van het seizoen maken; 1-1. Rust.

Na rust ging Nederhorst goed van start. Voorwaarts had wat wijzigingen doorgevoerd en die waren in het begin van de tweede helft nog erg zoekende. Dennis van Huisstede kreeg de bal op rand zestien en kon deze mooi afgeven op de inlopende Dennis Keizer, die op zijn beurt kon kappen en uithalen. Met een mooie krul draaide de bal de verre bovenhoek in en Nederhorst kwam op voorsprong. Ad interim trainer Edwin Keizer ook wel bekend als de rode José Mourinho van de lage landen, gooide de Berekuil dicht en de bus stond geparkeerd. In verband met een hectische slotfase.

En dat werd het ook! De sterk spelende Gerben van den Broek kreeg onterecht geel, moest de linksbuiten van Voorwaarts uit zijn broekzak halen en vijf minuten afkoelen, lees: onderkoelen. Nederhorst kon alleen maar achteruit lopen en alles op alles zetten om geen tegendoelpunt te incasseren. Helaas gebeurde dit wel. De rechtsbuiten van Voorwaarts kon afgeven op zijn teamgenoot en die kon afwerken; 2-2. De druk werd opgevoerd door Voorwaarts. Gerben kwam terug in het veld en kon zijn zakken weer vullen, op het veld dan, niet in de kroeg Cheryl!

Toch kwam Voorwaarts weer op voorsprong, door onoplettendheid bij een corner. 3-2 en het eindsignaal kon ieder moment vallen. De hoop was opgegeven, maar op dit soort momenten staan de echte persoonlijkheden op.

Redelijke spits Dennis van Huisstede, dé nummer 13, dé Duitser, Ronald Koeman waar was je man?! Vergeet Bas Dost, Luuk de Jong of Harry Kane. Als een echte Duitse spits met rugnummer 13, liet Dennis van Huisstede zich vallen en de scheidsrechter blies op zijn fluitje. Waar iedereen dacht dat het een vrije trap zou worden op de rand zestien, werd het een penalty. Dennis eiste hem op en een vloed van rust ging door de berekuil, dit zou de gelijkmaker worden. In de 89e minuut schoot Dennis de gelijkmaker binnen en niet veel later werd er afgefloten. Nederhorst had er een gelijkspel uit getrokken en blijft ongeslagen. We wilden nog een reactie van de redelijke spits, maar kregen meermaals te horen dat hij niet met de media praat. Wie is deze mysterieuze man? Doet hij zondag weer mee tegen Kampong thuis? De nummer 1 van de competitie op dit moment. Geen idee, maar waarschijnlijk niet. Toch komen kijken, 11.00 thuis.