Sportcafe de Blijk

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Door Geinburgia met 6-3 te verslaan houdt het tweede elftal van trainer Raymond Molenveld en leider Sjaak Stalenhoef nog zicht op het kampioenschap. Dan moet koploper Kampong nog wel wat punten laten liggen en mogen de Bergers in het restant van de competitie niets meer verspelen.

Vandaag waren de Bergers te sterk voor Geinburgia. Al na 5 minuten was het raak via Jeroen Bouwer en via twee treffers van de snelle Levi Matsari stond het na 18 minuten al 3-0.

Toen de gasten na 24 minuten tegen scoorde vervlakte de wedstrijd. Pas vlak voor rust werd de score opgevoerd waar er eerder mogelijkheden om zeep werden geholpen. Lars Huussen soleerde op fraaie wijze langs drie verdedigers en de keeper en tekende zo voor de 4-1. Dit werd niet de ruststand want via een makkelijk gegeven strafschop van de verder goed leidend scheidsrechter van der Wilt werd het 4-2.

Na de rust bleef het beeld hetzelfde een sterker Nederhorst en soms gevaarlijke uitvallen van de gasten. Levi was op dreef en maakte er na rust nog twee en de goed ingevallen junior Ryan Vrijhoef raakte nog de paal. Opvallend was het dat junior Jesse Heusen maar liefst 90 minuten wist vol te maken. De eindstand werd 6-3 en hierdoor blijft Nederhorst 2 tweede op de ranglijst met nog een kleine kans op de titel.