Sportcafe de Blijk

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Na de eerdere poulewinst en de daarop volgende overwinningen op NVC, Sporting Martinus, WVHEDW, AS’80 en op 2e paasdag DWSV is het nog steeds onduidelijk waar Nederhorst 2 staat in het bekertoernooi. Steeds werd er gedacht dat de kwart of halve finale al was bereikt maar iedere keer bleek de KNVB tussenronde wedstrijden te hebben ingepland voor de Bergers. Het is nu opnieuw afwachten wie de volgende tegenstander wordt en op welk niveau er gespeeld gaat worden. Toch al kwart- of halve finale?

DWSV werd op 2e paasdag makkelijk met 6-0 verslagen zonder dat de ploeg van Raymond Molenveld tot groots voetbal hoefde te komen. Richard Dijkstra kopte al na 3 minuten raak en zorgde voor de vroege voorsprong.

Gedurende de eerste helft gaven de gasten uit Utrecht aardig partij tegen een slordig en onrustig voetballende thuisploeg. Toen Pim Lamme vlak voor rust een verdedigingsfout afstrafte en voor de 2-0 zorgde leek de wedstrijd gespeeld. Dit was tien minuten na rust helemaal het geval. Jeroen Bouwer maar net in het veld zorgde voor de 3-0. Binnen vijf minuten lagen er nog twee achter de vertwijfelde doelman van de gasten. Jeroen tekende voor zijn tweede en Lars van Wijk gaf het laatste zetje uit een scherp indraaiende corner. Jeroen had er zin in want 18 minuten voor tijd schoot hij zijn derde en dus zuivere hattrick binnen. Bij de 6-0 bleef het en is het weer afwachten voor de bergers hoe het beker avontuur verder gaat.