Sportcafe de Blijk

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Via een ruime 5-1 overwinning op WVHEDW heeft het tweede zich weten te plaatsen voor de achtste finale van het bekertoernooi. De tegenstander uit Amsterdam bleek een goed voetballend elftal te zijn wat gedurende lange tijd gelijkwaardig en bij fases zelfs het betere van het spel liet zien. Al na 7 minuten was Richard Dijkstra de afmaker van een goed uitgespeelde aanval en zorgde zo voor de voorsprong.

De gasten bleven goed combineren maar vonden een gedreven spelend tweede tegenover zich. De solide verdediging met aan het hoofd keeper Wesley van der Helm kon niet voor komen dat de ruststand op 1-1 werd bepaald.

Na rust leek het er enige tijd op dat de gasten aan het langste eind zouden trekken maar toen in de 66e minuut Nederhorst via Joris van Tol weer op voorsprong kwam was het snel gedaan. Nog geen drie minuten later was het opnieuw Richard Dijkstra die trefzeker was.  Weer negen minuten later rondde Jeroen Bouwer fraai af door met links hard en hoog raak de 4e treffer binnen te schieten. De laatste goal heb ik niet meer gezien maar de 5-1 zege was ruim voldoende om verdiend verder te bekeren. De tegenstanders zullen steeds sterker worden maar wie weet tot hoever het tweede van Leider Sjaak Stalenhoef en trainer Raymond Molenveld nog kan komen.