Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Nederhorst kan terugzien op een goede met veel inzet gespeelde wedstrijd tegen het nog ongeslagen en technisch vaardige Theole. Uiteindelijk wonnen de gasten met 0-2.

Nederhorst speelde vanuit een goede organisatie en kwam er regelmatig uit. In de 9e minuut had de thuisclub op voorsprong moeten komen middels Joris, die zijn schot via de keeper op de paal zag belanden, Job schoot de rebound tegen de keeper en Luuk schoot vervolgens naast. In de 16e minuut weer een kans op voorsprong toen Luuk na een dribbel vanaf eigen helft alleen voor de keeper net over mikte. Een minuut hierna kopte een speler van Theole de bal uit een corner naast. Nederhorst kwam via counters nog wel regelmatig op de helft van de tegenstander, maar gevaarlijk werd het niet. Na een halfuur kregen de gasten vlak na elkaar 3 corners, en de 3e werd een prooi voor de goed keepende Wesley. In de 40e minuut een vrij trap voor de thuisclub maar de kopbal van Lars van Wijk ging helaas ver over. In de 42e minuut mocht Theole een vrije trap nemen rechts van het strafschopgebied. De laag ingeschoten bal ging langs alles en iedereen heen en verdween daardoor ongelukkig in de linkerbenedenhoek. Een domper voor de thuisclub.

Na rust kreeg Theole een steeds groter veld overwicht en Nederhorst moest verder terugzakken. Echt grote kansen kregen de gasten niet en uit een aantal corners kwam ook geen gevaar. De thuisclub wisselde in de 70e minuut de geblesseerde Steven voor de in 1 debuterende Maikel Verheul en Milan voor Richard Dijkstra. Even daarna werd ook Lars Huussen gewisseld voor Ruben Hogenberg. Nederhorst stuurde het laatste kwartier Pepijn naar voren, maar dit leidde niet tot het gewenste resultaat. In 85e minuut viel Ruben uit met een vrij ernstige blessure. Tevens kreeg een speler van Theole nog rood voor een zware overtreding.
In de 87e minuut viel de beslissing toen na een aanval over rechts de bal werd voorgegeven en een speler van Theole laag inschoot.

Nederhorst toonde vandaag strijdlust tegen een sterke tegenstander, het was helaas niet genoeg voor een beter resultaat. De eerstvolgende wedstrijd is op 18 november uit tegen PVC in Utrecht.