Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Na het te verwachten verlies eerder in de week voor de beker tegen Huizen wist Nederhorst ook in de uitwedstrijd tegen Sporting’70 geen punt mee te nemen. Voor de rust leek het nergens op wat de Bergers lieten zien. Het kwam nauwelijks tot een goed opgezette aanval en er werd wel heel veel ruimte weggegeven. Na 14 minuten was het raak toen Steven onder een bal dook er geen rugdekking was en de 1-0 laag langs Wesley werd geschoten.

Op het half uur werd het 2-0 toen een lange bal over de verdediging viel. Wesley stopte de inzet van de spits maar was in de rebound kansloos. Nederhorst grossierde in foute passes, niet aansluiten van linies en veel ruimte weggeven door niet kort te dekken. Er viel dan ook geen kans te noteren.

Na rust kwamen Stefano en Milan in het veld en kreeg Nederhorst een groter aandeel in de wedstrijd en zelfs doelkansen. Stefano schoot uit een corner net over en een hard schot van Milan verdween recht in de handen van de keeper.

Uit het niets was er ineens een opstootje waarbij de no10 van de thuisploeg een speler van Nederhorst bij de keel greep. Terecht rood maar de na rust matig fluitende arbiter gaf ook vanwege het opstootje een tweede geel aan Jeffrey wegens duwen en dus ook voor betekende dit einde wedstrijd.

Sporting kreeg een mogelijkheid en zag een schot voorlangs gaan en een schot van Joris vloog naast. Tien minuten voor tijd brak Stefano uit op een diep gegeven bal, werd vastgehouden en de Sporting verdediger kreeg rood vanwege het ontnemen van een doelrijpe kans. De vrije trap van Luuk ging helaas voor het mogelijk in de wedstrijd komen van de Bergers net over. Nederhorst probeerde het maar was vrijwel machteloos en moest in de omschakeling zien dat de eindstand vijf minuten voor tijd zelfs op 3-0 werd gebracht na wijfelend optreden van laatste man Lars. Een teleurstellende wedstrijd van Nederhorst zijde wat duidelijk een tandje bij moet schakelen wil het niet in gevaar komen.

Volgende week de zware klus om de nog foutloze koploper Theole thuis te bestrijden. Aanvang op Meerzicht is 14.00 uur.