Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Al na negen minuten was de wedstrijd feitelijk beslist. Waar de ploeg de laatste weken verdedigend goed stond leek het in het begin van de wedstrijd nergens op. Zo kwam de tegenstander wel heel gemakkelijk aan zijn eerste drie doelpunten. Na de dramatische start zag het er voor de Bergers niet best uit. Gelukkig wist men zich enigszins te herpakken al bleef het betere spel vooral gespeeld worden door de gasten.

Al na 3 minuten viel de eerste treffer toen een harde voorzet van rechts wel heel makkelijk kon worden binnen getikt. In de achtste minuut was het weer raak en kon opnieuw een voorzet van rechts ongehinderd tot doelpunt worden gewerkt. Na knullig balverlies door de laatste man werd het nog geen minuut later zelfs 0-3 en was de wedstrijd in feite gespeeld. Waar het de laatste weken verdedigend goed stond was het nu wel erg matig. Zwaluwen Utrecht (ZU) speelde na deze ruime en vroege voorsprong makkelijk en pas na een kwartier kon Luuk voor wat dreiging zorgen met een lob die nog net gepakt kon worden door d keeper. De gasten bleven duidelijk het betere van het spel houden en zo kwam Nederhorst nog enkele keren goed weg. De wat warrig fluitende arbiter zwaaide makkelijk met geel hetgeen zelfs vijf minuten voor rust een 2e geel en dus uitsluiting betekende voor een ZU speler. Nederhorst wist voor rust maar nog maar twee keer dreigend voor het doel te komen. Luuk gaf een pass op Quinziano maar die zag zijn inzet over gaan en Steven had alle tijd voor een juiste voorzet maar die verdween naar de andere zijde van het veld.

Twee aanvallers Levi en Stefano werden gebracht en Luuk en Idris bleven in de kleedkamer achter. Dit zorgde even voor wat meer druk en het was Levi die voor de 1-3 had kunnen zorgen. Zijn inzet verdween helaas voor de wedstrijd in het zijnet. Toen vlak hierna de 0-4 werd gemaakt na opnieuw slecht verdedigend werk was het over en uit. ZU kreeg nog kansen om de score op te voeren maar faalde in de afwerking. Tien minuten voor tijd kon de spits op kracht doorgaan en plaatste de bal in de uiterste hoek achter de kansloze Wesley. Een 0-5 nederlaag en domper voor de ploeg tegen een tegenstander die mee gaat doen om de bovenste plaatsen.

Dinsdagavond 23 oktober om 20.00 uur speelt Nederhorst thuis voor de beker tegen 1e klasser SV Huizen. Een tegenstander van formaat.

Zondag reist de ploeg van Chris van de Graaf naar Utrecht om Sporting’70 te treffen.