Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Nederhorst heeft de eerste punten in het nieuwe seizoen binnen. In Almere werd met 1-2 gewonnen via een treffer in de 90e minuut. De winst was verdiend gezien het betere spel van met name de tweede helft. In de 51e minuut kwamen de Bergers op achterstand toen Jeffrey zich verslikte in de bal en de spits dankbaar kon profiteren. Tien minuten voor tijd kon Stefano via een terecht gegeven strafschop gelijkmaken. Luuk stond met een prachtige actie aan de basis van de overwinning. Langs twee verdedigers soleerde hij tot aan de achterlijn en trok de bal goed terug op de inkomende Stefano die zo zijn tweede van de middag kon maken.

Trainer van de Graaf kon vandaag niet beschikken over de met blessures lopende Oscar, Job, Quinziano en Mickey. Voor rust een wedstrijd in evenwicht. Beide ploegen probeerde het wel maar veel uitgespeelde kansen werden door hen niet gecreëerd. Wat afstandsschoten en cornerballen zorgden voor wat mogelijkheden maar het was niet verwonderlijk dat de ruststand met 0-0 werd bereikt. Joris bleef in de rust in de kleedkamer achter en voor hem kwam Mo in het veld, Een speler met potentie maar conditioneel nog niet fit voor een hele wedstrijd. Al gelijk een goede mogelijkheid voor Stefano die in plaats van de bal breed te leggen op Luuk zelf schoot, maar zijn schot geblokt zag worden. In de tegenaanval moest Wesley redding brengen om een achterstand te voorkomen. Mo slalomde bijna op de achterlijn langs twee verdedigers maar besloot zelf te schieten waarbij een voorzet vanuit de moeilijke hoek een betere optie zou zijn geweest. In plaats van 0-1 viel de treffer na zes minuten in de tweede helft gelijk aan de andere kant. Jeffrey stapte ongelukkig op de bal en bracht zo de spits in vrije positie. Hij faalde niet en zo stond Nederhorst ineens achter. Milan voor rust gevaarlijk met een vlammend afstandsschot dat net naast ging werd na 55 minuten vervangen door Levi. Nederhorst had nu het overwicht in de wedstrijd en drong de thuisploeg terug. Inzetten van Luuk en Levi konden net geblokt worden en een omhaal van Stefano spatte tegen de lat terug het veld in. Lars van Wijk werd gewisseld en Idris ging achterin spelen zodat Pepijn wat kon doorschuiven om te trachten met zijn lengte wat te kunnen forceren. Bob de Bruin kegelde van afstand hard in maar helaas recht in de handen van de keeper. Nederhorst verdiende zeker de gelijkmaker en die kwam dan ook. Tien minuten voor tijd kregen de gasten een terecht gegeven strafschop die door Stefano feilloos werd ingeschoten 1-1. Erop en erover viel te beluisteren langs het veld. Maar door slordig balverlies kreeg de thuisploeg nog twee goede mogelijkheden die gelukkig om zeep werden geholpen. Een hard schot van Luuk wist de keeper nog net uit de hoek te duiken maar de winnende kwam alsnog. Luuk ging fraai twee verdedigers voorbij en trok de bal vanaf de achterlijn voor het doel waar Stefano inkomend de winnende binnen werkte. Grote vreugde bij de Bergers over deze zo laat binnengesleepte zege maar gezien het spelbeeld verdiend genoemd mag worden

Volgende week speelt Nederhorst thuis tegen het lastige FC Jeugd uit Ede. De wedstrijd op Meerzicht begint om 14.00 uur.