Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Zondag 19 augustus komt het vernieuwde Nederhorst voor het eerst in actie. Al om 13.00 uur wordt er dan op Meerzicht afgetrapt tegen Ilpendam. Op 9 augustus is de, vanwege vakanties, nog niet volledige selectie weer begonnen met de training voor het seizoen 2018-2019. Met het vertrek van trainer Jouri de Bruin heeft de selectie nogal wat wijzigingen ondergaan. Zo vertrok Jesse van Huisstede naar SDO, Jean Yves van der Korput naar ASV Arsenal en Adilio Augustin naar Real Sranang. Verder stopten om uiteenlopende redenen (studie, langdurige blessures) 11 spelers met selectievoetbal. Met 6 uit de jeugd overkomende spelers en 8 tal nieuwe spelers is er dan ook veel gewijzigd in de selectie. Het wordt dan ook geen eenvoudige opgave voor de eveneens nieuwe trainer Chris van der Graaf en assistent Raymond Molenveld. Maar met hun ervaring, gedrevenheid en enthousiasme zullen ze er alles aan doen om er een leuk en succesvol seizoen van te maken.

Kom kijken op 19 augustus om alvast wat kennis te maken met enkele nieuwe gezichten. Zoals eerder genoemd de wedstrijd begint al om 13.00 uur.

Dinsdagavond 28 augustus komt Voorwaarts naar Meerzicht aanvang is dan 20.00 uur.

Op zondag 2 september speelt Nederhorst zijn eerste bekerwedstrijd. In Duivendrecht is CTO’70 dan vanaf 14.00 uur gastheer.