Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Het competitie seizoen zit er na dit weekend voor de meeste op en begon zaterdag goed met het kampioenschap van de JO13-1. Eind van de middag en avond speelden de 35/45+ teams hun laatste onderlinge toernooi hetgeen werd afgesloten met een gezellige borrel en een heerlijk buffet van restaurant Brambergen.

Zondag begonnen de senioren met een gezamenlijk ontbijt aangeboden door Ruiter Advies & Ondersteuning. Waarna om 11.00 de laatste competitieduels begonnen. Nederhorst 3 en 4 verloren allebei hun laatste wedstrijd. Nederhorst 2 draaide een goed seizoen en moest alleen kampioen Kampong boven zich dulden. In de laatste wedstrijd tegen Forza Almere 2 kwamen ze terug na een 0-2 achterstand tot 2-2 via treffers van Fjodor van Gilst en Ruben Hogenberg. Winst lag nog voor het grijpen maar het lukte de afscheid nemende Jeroen Bouwer niet om het net nog te laten bollen.

Nederhorst 1 speelde ter afsluiting vriendschappelijk tegen ‘sGraveland (SVS). De wedstrijd stond voor Nederhorst in het teken van afscheidnemende spelers en trainer. “sGraveland wil vooral ritme behouden om vanaf 10 juni succesvol de nacompetitie te kunnen spelen. Het werd een open wedstrijd waarbij beide partijen in fases de overhand hadden.

Zo ontspon zich een leuke wedstrijd met kansen aan beide zijden voor toch nog een kleine 300 toeschouwers. Na een eerste mogelijkheid voor de actieve Luuk van Huisstede ging in de tegenaanval de bal voorlangs het doel van Oscar Vrijhoef. Het spel ging vlot op en neer en zo was er een kans voor Rijk Bruins en nog geen minuut later moest Oscar de bal uit een vrije trap uit de hoek boksen. Weer een minuut later werd Luuk teveel naar buiten gedrongen en vloog zijn schot over. Ook Jeroen van de Burg zag zijn kopbal net naast gaan. Bij SVS viel met name het goede spel op van de gedreven spelende middenvelder Vincent van Vuure die overal was te vinden en strooide met mooie passes. In de 27e minuut trof SVS de buitenkant van de paal. Tien minuten voor rust voorkwam de keeper een achterstand voor SVS door een harde inzet uit een vrije trap van Jesse te keren. Twee minuten later werd vanwege buitenspel een goal van de voor Rijk ingevallen Job van Wijk vanwege buitenspel afgekeurd. Toch nam Nederhorst voor rust de voorsprong. Steven Stijvers gaf diep op de mee opkomende Job . Zijn voorzet werd door Jesse perfect getimed binnen geschoten.

Na de pauze werd het wat minder maar bleef het spannend. Beide ploegen probeerde waar maar kon de aanval te zoeken waarbij de gasten de beste mogelijkheden kregen om de stand gelijk te trekken. De beste mogelijkheid kreeg Tim Burg toen de goed fluitende scheidrechter SVS wat makkelijk een strafschop gaf. Oscar redde de punten door de strafschop te keren. De tweede helft stond in het teken van afscheidnemende spelers. Zo stopt Patrick Vrijhoef na 22 jaar voetballen bij Nederhorst en werd hij onder luid applaus vervangen door Lars Huussen. Ook Jesse van Huisstede kreeg zijn applaus. Hij gaat volgend jaar spelen bij hoofdklasser SDO en werd vervangen door Jeroen Bouwer. Vlak voor tijd kreeg Milan van Haagen zijn wissel en kwam de geblesseerde Thomas Grolleman nog even in het veld. De 1-0 stand veranderde niet meer.

Na afloop werden er nog velen bedankt en in de bloemen gezet voor hun inzet en steun aan de selectie en bedankte de eveneens afscheidnemende trainer Jouri de Bruin met de woorden “Ik vond het de mooiste 2 jaar van mijn leven”

Ook kreeg de trainer van het tweede Raymond Molenveld nog van reserve aanvoerder Luuk een fraai vogelkooitje met inhoud!!

Met live muziek en een DJ werd deze Super Sunday afgesloten en bleef het nog lang gezellig op Meerzicht. Dit werd mogelijk gemaakt door de navolgende sponsoren Stichting Voetbalcomplex Nederhorst, Slagerij Han Janmaat, Ruiter Advies & Ondersteuning, Hoveniersbedrijf Tim Kuiper, Gebr, Dalmulder Infra en Total Pre Press, waarvoor hartelijke dank.

Korten goed het seizoen 2017/2018 zit erop met dank aan iedereen die weer zijn of haar bijdrage heeft geleverd. Op naar de toernooien en de zomerstop.