Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Nederhorst heeft in zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen een 4-3 nederlaag geleden tegen MSV’19 uit Montfoort. De uitslag deed geen recht aan de veldverhouding want zeker voor de pauze was Nederhorst de betere ploeg.

De twee ploegen konden vrijuit voetballen en lieten dit in het veld bij vlagen ook zien. Nederhorst begon sterker en feller en kwam al na 6 minuten op voorsprong toen Jesse van Huisstede afrondde na een fraai opgezette aanval via Thomas Grolleman en Steven Stijvers. Gedurende lange tijd was Nederhorst de betere ploeg maar wist dit niet te vertalen in doelpunten. Zo vloog een afstandsschot van de sterk spelende Milan van Haagen over. Het eerste gevaar van de gasten kwam na een kwartier spelen. Via een listige steekbal kwam de spits net te kort en kon Oscar Vrijhoef redding brengen. Na 24 minuten weer een goede mogelijkheid voor de thuisploeg. Thomas stuurde Luuk weg die wat naar buiten gedrongen met een lob bijna doel trof maar de bal boven in het net zag belanden. Na een klein halfuur namen de gasten het initiatief wat over maar konden nauwelijks gevaarlijk worden. Luuk had de 2-0 op zijn schoen maar kwam net te kort op een lage voorzet van Jesse. Drie minuten voor rust bracht slordig balverlies de gelijkmaker maar het was Jesse die op slag van rust op aangeven van Luuk voor de 2-1 ruststand zorgde.

Gelijk na rust werd het gelijk. Pepijn verslikte zich ongelukkig en veroorzaakte een strafschop hetgeen de 2-2 betekende. Jesse moest zich vlak hierna geblesseerd laten vervangen en voor hem kwam Rijk Bruins in het veld. Luuk zorgde met een prachtige treffer weer voor de voorsprong. Thomas stuurde hem diep en op volle snelheid verschalkte hij de doelman met een fraaie boogbal. De voorsprong stond maar kort op het bord want matig verdedigen betekende vijf minuten later alweer de 3-3. Junior Job van Wijk kwam gelijk hierna voor de moe gestreden Lars Huussen. MSV was nu ook een paar keer gevaarlijk via een vrije trap en een tweetal cornerballen. Een kleine tien minuten voor tijd leidde dit zelfs tot een voorsprong toen een aanvaller uit een corner de winnende treffer voor de gasten binnen kopte. Trainer Jouri de Bruin wisselde nog een verdediger voor aanvaller Levi Matsari maar de stand veranderde niet meer en zo verloor Nederhorst zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen uiteindelijk met een onverdiende nederlaag. Volgende week reist men af naar Sporting’70 voor het laatste competitie duel in het seizoen 2017-2018.