Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Voor de tweede week op rij verloor Nederhorst met minimaal verschil. Nu was Wasmeer de Bergers met 0-1 de baas in een zeker van Bergse zijde geen hoogstaande wedstrijd. Als Adilio in de 8e minuut de score had weten te openen zou de wedstrijd mogelijk een ander verloop hebben gekregen. Alleen voor de keeper wist hij de bal niet in het net te krijgen.

Even daarvoor had Jesse gescoord maar had daarbij volgens de arbiter een overtreding gemaakt. Nadat de gasten in de eerste minuten over links voor wat dreiging te hadden gezorgd pakte nederhorst de overhand met o.a de afgekeurde goal van Jesse en de enorme kans voor Adilio. Zo rond het kwartier nog twee goede mogelijkheden voor de roodgelen. Eerst kwam Jesse net te kort op een lage voorzet van Jeroen van de Burg, en nog geen minuut later ranselde de keeper een laag schot van Jesse tot corner. Wasmeer speelde op de counter en pakte na een half uur tegen de verhouding in uit het niets een voorsprong. Vanaf de rand 16 meter was een laag ingeschoten bal keeper Oscar Vrijhoef te machtig.

Nederhorst was wat van slag en het spel kwam meer in evenwicht. Pas vlak voor de rust was er weer sprake van dreiging voor de doelen. Eerst voorkwam Oscar met een fraaie redding een grotere achterstand. En had Luuk pech met een schot die van dichtbij nog tot corner kon worden verwerkt. Zo brak de rust aan met de 0-1 achterstand.

Na de pauze een onmachtig aanvallend Nederhorst dat maar weinig uitgespeelde kansen wist te creëren tegen een zich fel verwerende tegenstander. De eerste kans was voor de gasten maar weer stond Oscar op de goede plek. Luuk kreeg via een vrije trap een goede mogelijkheid maar zijn schot was krachteloos en werd een makkelijke prooi voor de goede Wasmeer keeper. Niet veel later had Luuk de gelijkmaker moeten maken. De diepte in gestuurd miste hij en op een met de uitkomende keeper. Wasmeer greep alles aan om de wedstrijd op slot te gooien. Goed en stevig verdedigen en veel tijdrekken waren daar het gevolg van. Jouri de Bruin wisselde aanvallend door het inbrengen van Jeroen Bouwer en Maurits. Ondanks verwoede pogingen lukte het de Bergers voor de tweede week op rij niet te scoren en bleef het bij een minimaal verlies van 0-1. Wasmeer was hier dolblij mee en voor Nederhorst rest niets anders dan de rug te rechten in de zware uitwedstrijd tegen AS’80. Iets meer beleving en inzet wordt dan wel gevraagd om tot een goed resultaat te komen.