Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Vooraf zag het er voor het eerste al moeilijk uit. Er moest met 4-0 gewonnen worden van Ouderkerk om door te mogen in het bekertoernooi. Na een zwakke 1e en betere 2e helft bleek de thuisploeg met 3-1 Nederhorst de baas. In de warming- up moest Jean Yves met een blessure afhaken, naast de nog steeds niet fitte Jesse, blessure van Jeffrey en het op zakenreis zijnde Patrick werd het puzzelen voor trainer Jouri de Bruin. Pepijn Schols startte zodoende in de basis maar viel ook al vlak na rust geblesseerd uit.

Beide ploegen begonnen voorzichtig en het was Adilio die in de vijfde minuut maar net gestopt kon worden door de keeper. Het meeste gevaar van Ouderkerk, en naar later bleek alle doelpunten, kwam vanaf de rechterkant.  Na een kleine twintig minuten werden de gastheren tot tweemaal toe gevaarlijk. Eerst vloog een schot van rechts hard over en niet veel later viel een diepe bal over de Nederhorst verdediging maar schoot de spits te gehaast over. De goal viel toen opnieuw van rechts kon worden voorgegeven en de bal binnen worden gelopen. Het spel van Ouderkerk oogde als een die van een meer ingespeeld team met duidelijke vastigheden dan bij de Bergers waar veel slordigheden te zien waren. Rijk moest nog voor rust vervangen worden door Shazaib wegens een blessure.

Na de pauze een beter Nederhorst die gelijk de aanval koos. Zo kopte Levi uit een corner net mis en had de voor Pepijn ingevallen Pim Lamme na goed voorbereidend werk van Shazaib moeten scoren. Zijn inzet ging echter net naast. Het eerste wapenfeit van de thuisploeg kwam na 10 minuten en betekende gelijk een spetter op de paal, nadat Guus makkelijk werd gepasseerd. Nadat de wedstrijd vanwege een onweers klap kort werd onderbroken maakte Nederhorst gelijk. Het was Luuk die de door Shazaib onderschepte bal meenam, en fraai raak schoot. De meegereisde supporters dachten even van erop en erover maar kwamen bedrogen uit. Nog geen 2 minuten later laag de bal al weer achter keeper Oscar Vrijhoef toen door foutief dekken de rechterspits makkelijk kon voorgeven en de bal vlak voor het doel werd binnen geschoten. Kansen kwamen er nu aan beide zijden. Adilio kwam net te kort voor de gelijkmaker op aangeven van Luuk en de beslissing viel acht minuten voor tijd. Opnieuw kon er van rechts veel te makkelijk worden voorgezet en voor het doel worden afgerond. De Bergers probeerde het nog en kregen via Luuk en Shazaib nog mogelijkheden op een beter resultaat maar dat bleef uit. Zo kwam er een einde aan de beker serie en mag Ouderkerk verder in dit toernooi na 3 overwinninen.

Hopelijk is bij Nederhorst iedereen over twee weken top fit en maakt de ploeg nog progressie want dan begint de competitie in de derde klasse.