Drukkerij Dunnebier

Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Dit seizoen is bij Nederhorst een nieuw meidenteam gestart: de meiden onder 13 (D-team). Zonder echte voetbalervaring zijn 13 meiden dit seizoen vol overgave bezig zich het voetbalspel eigen te maken. Er wordt twee keer in de week hard getraind onder leiding van Tijmen, Lars, Dana en Maaike. En afgelopen zaterdag 21 januari wonnen ze hun eerste wedstrijd! 

Vol enthousiasme en met heel veel passie en inzet staan de meiden iedere week op het veld om strijd te leveren tegen de tegenstanders. Hoewel de eerste wedstrijden met behoorlijk grote uitslagen verloren gingen kon dit de pret niet drukken en de meiden verdubbelden hun inzet bij de training en de wedstrijden. In de loop van het najaar werden de wedstrijden steeds spannender en het verschil in uitslag steeds kleiner en uiteindelijk werd zelfs een dik verdiend gelijkspel behaald en daarmee het eerste punt in de competitie.

Na in de winterstop zoals ieder professioneel team op trainingskamp te zijn geweest (het jeugdtoernooi in de sporthal) kwamen de meiden bij de eerste wedstrijd goed uit de startblokken: op zaterdag 21 januari 2017 was daar dan eindelijk de dag dat alles op zijn plaats viel: op ons prachtige complex onder een schitterend zonnetje stortten de meiden zich vol overgave op de tegenstander uit Baarn. Er werd goed gecombineerd en binnen een paar minuten was het eerste doelpunt al gemaakt. Dit smaakte naar meer en de meiden overrompelden de tegenstander en het ene doelpunt was nog mooier dan het andere. Baarn liet zich niet zomaar aan de kant zetten en bood goed weerstand waardoor onze verdediging genoeg werk had, maar het beste van het spel was voor Nederhorst. Onze aanvallers speelden de kansen goed uit en de score werd verder opgevoerd. De einduitslag was 16-1 in het voordeel van Nederhorst en daarmee de eerste overwinning! Groot feest natuurlijk en de perfecte middag werd dan ook afgesloten met een welverdiende traktatie. De meiden willen hun shirtsponsor Drukkerij Dunnebier hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat aan het team is geschonken!