't Spieghelhuys

Teamgegevens

Trainer/Coach: Ralf van leeuwen / Paul de Vries
Leider: Ralf van leeuwen / Paul de Vries

 

Aanvragen contactgegevens team

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

IMG 7094

Zaterdag 31 oktober vertrokken met de F1 naar Loenen aan de Vecht, voor een wedstrijd tegen de koplopers. De Vecht F1 verloor tot vandaag nog geen punt en wij zijn een mooie middenmotor. De jongens waren zich er van bewust dan dit een zware wedstrijd zou worden.

Na een goede warming-up en de laatste instructies namen de jongens hun positie in het veld. Het fluitsignaal klinkt...de wedstrijd begint! Nederhorst ging er voor, dit was duidelijk te zien. De Vecht maakte geen schijn van kans en al snel scoorde Ruben eerste doelpunt voor Nederhorst! Wat een feest!
De tweede helft deed De Vecht er alles aan om de achterstand weg te werken maar door de goede verdediging en de reddingen van onze keeper Björn bleven ze de nul houden! En door twee razendsnelle counters scoorden Tijmen en Ruben nog twee doelpunten! De 20 minuten zijn voorbij en het fluitsignaal gaat. Nederhorst F1 wint met maar liefst 3-0! Wat een feest! Wat hebben de jongens hard gewerkt. Tot aan de laatste minuut hebben Björn, Tijmen, Luuk, Bram, Youri, Sem, Noud, Ruben en Max alles gegeven om deze wedstrijd te winnen. Leuk om te zien. Ook mede dankzij de goede aanmoedigingen van alle ouders aan de kant! Het was een hele spannende wedstrijd.... en nu zijn ze allemaal uitgeblust... maar ze hebben gewonnen!

Lees meer: F1 wint van de koploper!