Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Afgelopen zaterdag was onze wedstrijd in en tegen Ede. De wekker werd extra vroeg gezet, omdat we om 10:30 uur al moesten verzamelen voor de verre uitwedstrijd in Ede die om 12:15 gepland stond. De winterse omstandigheden maakten het niet aantrekkelijk voor onze vaste supporters toch waren er weer heel wat op de been. De harde wind maakte het voor ons erg moeilijk om een goede wedstrijd neer te zetten.

In de 1e helft gebeurde niet heel veel. Het was van beide kanten aftastend, waarbij wij in het laatste kwartier de wedstrijd in handen kregen en een paar goede kansen kregen die helaas niet benut werden.
In de blessuretijd van de 1e helft counterde DTS er een keer uit en wisten tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong te komen.

Na een minuut of 50 verloren we de bal op het middenveld waardoor DTS er snel uitkwam met hun snelle en technische buitenspeler en zo de 2-0 tot stand kwam. We bleven geloven in een goed resultaat en de aansluitingstreffer liet niet lang op zich wachten na een goede kopbal van Geert uit de corner van Ismail, 2-1. Vanaf dat moment waren wij weer het betere team en creëerden verschillende grote kansen die telkens ternauwernood werden gekeerd door de goed spelende keeper. Een minuut of 8 voor het einde van de wedstrijd werd onze keeper verrast door een afstandsschot en werd de einduitslag 3-1.

Een onnodig verlies tegen een gelijkwaardige tegenstander. Hopelijk gaat het ons volgende week beter af, de tegenstander is dan Geinoord, aanvang 14:30 in Nieuwegein.