Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Zaterdag de 3e wedstrijd in de promotiepoule tegen Soest JO19-1. In de najaarscompetitie verloren we kansloos met 0-6 van hetzelfde team. We hadden dus wat goed te maken.

We hadden van tevoren afgesproken om ons eigen spel te spelen en niet teveel in te zakken. Na de eerste de beste aanval van Soest lag de bal al in ons doel. We waren nog geen 5 minuten bezig en keken al tegen een vervelende achterstand aan. We herpakten ons redelijk en creëerden voor de rust een tweetal 100% kansen, maar deze werden niet verzilverd. Ondanks de 0-1 achterstand was er nog genoeg mogelijk in de 2e helft.

Na 1 minuut spelen in de 2e helft had het dan eindelijk 1-1 moeten worden, maar ook deze kans ging er niet in. Zo ging het spel op en neer in een behoorlijk tempo en was een gelijk opgaande strijd. Na een uur spelen maakte Soest uit een schitterende vrije trap de 0-2. Ook na deze tegenslag bleven we erin geloven, maar helaas konden we niet terug komen in de wedstrijd. In het laatste kwartier wist Soest nog 2 keer te scoren en was de uitslag uiteindelijk 0-4. Ondanks de grote cijfers had er vandaag meer ingezeten, maar helaas…

Aan de inzet van de jongens heeft het in ieder geval niet gelegen.

Volgende week spelen we de verre uitwedstrijd in Ede tegen DTS '35 JO19-1 om 12:15.