Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Zaterdag 17 februari hadden we de 2e wedstrijd in de promotiepoule tegen Delta Sports 95 uit Houten op het programma. Met een ietwat gehavende selectie reisden we af naar Houten. Delta Sports had hun 1e wedstrijd met maar liefst 6-1 gewonnen van PVCV dus we waren gewaarschuwd.

Het was wel vroeg voor ons, omdat de wedstrijd om 12:30 was ingepland. Dit was overigens ook zichtbaar in het begin van de wedstrijd die we niet al te scherp begonnen. We kwamen al vrij snel onder druk te staan wat een gele kaart voor Justin opleverde, na een paar keer onreglementair optreden. In de 20e minuut kwamen wij na een vrije trap die nog enigszins gekeerd kon worden door Niels, maar in de rebound werd binnengeschoten op een 1-0 achterstand. Vanaf dat moment gingen we wat meer vooruit voetballen wat ons een drietal mogelijkheden opleverden, toch bleef Delta de 1e helft de bovenliggende partij. De ruststand was dan ook 1-0.
Justin bleef in de kleedkamer achter om zichzelf te beschermen tegen een eventuele 2e gele kaart, en werd vervangen door B-junior Jesse Heussen.

Door wat positiewisselingen in het veld kwamen we beter in de wedstrijd en creëerden we een aantal grote kansen. In de 62e minuut kwamen we dan ook op gelijke hoogte door een goed genomen corner van Ryan die precies op het hoofd van Geert kwam die op zijn beurt de bal strak binnen kopte. Vanaf dat moment hadden wij de wedstrijd in handen, maar door 2 cruciale momenten van de scheidsrechter verloren we de wedstrijd uiteindelijk met 2-1. Rond de 70e minuut negeerde de scheidsrechter het buitenspel signaal wat leidde tot een hoekschop en waar vervolgens uit gescoord werd. Vijf minuten later werd de keeper van Delta Sports verast door een mooie lob van Job, maar deze goal werd op aangeven van de grens afgekeurd wegens vermeend buitenspel. De laatste 10 minuten hebben we alles op alles gezet om een gelijkspel te forceren, maar helaas bleef het 2-1. De 3 B-junioren (Jesse Heussen, Jonathan Schols en Christiaan Lam) hebben zich goed staande gehouden tegen een goede tegenstander. Geen punten mee naar huis, maar wel een goed gevoel.

Zaterdag 3 maart spelen we een oefenwedstrijd tegen de Kennemers in Beverwijk.