Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Afgelopen zaterdag begon dan eindelijk de 2e seizoenshelft voor de jongens O-19, waarin we uitkomen in de promotiepoule voor de hoofdklasse.

De eerste tegenstander die we treffen was Zuidvogels JO19-1. We wisten weinig van de tegenstander af dus in de beginfase was het vooral aftasten.
Al snel bleek dat Zuidvogels niet van plan was om te voetballen maar ze wilden het ons moeilijk maken door zich erg verdedigend op te stellen.
Het was inderdaad lastig voetballen voor ons, toch creëerden we een aantal goede mogelijkheden, maar deze werden helaas niet verzilverd.
De rusttand was dan ook 0-0.

In de rust werd ons meegegeven de rust te bewaren en te proberen het baltempo te verhogen, dan zouden de kansen zeker komen.
Al vaker dit seizoen bleek dat Ryan zijn hoekschoppen altijd gevaar opleverden, zo ook vandaag , waar hij na een uur spelen een corner schitterend in één keer in het doel schoot.
Je zou verwachten dat Zuidvogels uit hun schulp zou kruipen, maar dit gebeurde mondjes maat.
10 minuten na de openingsgoal verdubbelden wij de score na een individuele actie van Ismail, die Sander 1 op 1 met de keeper zette en Sander vervolgens op zijn beurt rustig bleef en de 2-0 binnenschoot.
Rond de 80e minuut kregen wij een hoekshop die op het hoofd van Sander kwam, maar de keeper van Zuidvogels kon de bal nog net wegtikken. Geert stond echter op de goede plek en schoot van dichtbij hard raak. Dit betekende de 3-0 en ook de eindstand.

Een goed begin van de competitie!
Op naar volgende week waar de uitwedstrijd tegen Delta Sports '95 FC JO19-1 uit Houten ons staat te wachten.
Aanvang 12:30