Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd in Amersfoort tegen VVZA op het programma. We begonnen zeer voortvarend aan de wedstrijd en speelde VVZA totaal van de mat. Na 10 minuten leverde het ons de verdiende voorsprong op, door het van richting veranderde schot van Thijmen die in het doel belandde. Ook daarna bleven we heel geconcentreerd voetballen wat ons een groot aantal uitgespeelde kansen opleverde. Het overwicht was zo groot dat onze keeper Tim tot aan de 25e minuut nog geen enkel balcontact had gehad. Na ongeveer een half uur spelen kregen we na een domme overtreding in de zestien een penalty tegen. Dit betekende de 1-1. We waren even de kluts kwijt en 3 minuten later kregen we de 2-1 om onze oren. Na dit moment pakte we de draad weer op en leverde dit een mooie goal van Ryan op, die op slag van rust de 2-2 maakte door van de linkerkant de verre hoek te kiezen.

In de rust hadden we afgesproken om te blijven voetballen, dan zou de overwinning vanzelf komen. Toch ging het weer fout. Na een goede voorzet vanaf de rechterkant kon de tegenstander ongehinderd bij de 2e paal de 3-2 binnen koppen. Niet veel later kregen wij ook een strafschop mee en deze werd binnengeschoten door Joris, 3-3. Vanaf dit moment kregen we volop gelegenheid om op voorsprong te komen. Rond de 75e minuut gebeurde het dan eindelijk. Sander kwam na een lange bal, 1 op 1 met de keeper en rondde beheerst af, 3-4. We werden getroffen door een plaatselijke hagelbui en hierdoor werd het grasveld erg glad. Met nog een paar minuten te spelen kregen we erg ongelukkig het vierde doelpunt tegen wat uiteindelijk resulteerde in een 4-4 gelijkspel.

Iedereen was er behoorlijk ziek van, maar we geven niet op en hebben alles nog in eigen hand. Volgende week komt koploper Soest SO JO19-1 op bezoek. We hopen weer op jullie support. Aanvang: 14:30 uur sportpark Meerzicht.