Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Met nog 3 wedstrijden te gaan doen we nog volop mee om in de promotieklasse te spelen na de winterstop. De nummers 1 tot en met 3 gaan rechtstreeks door naar deze promotieklasse. Wij staan nog steeds op een gedeelde 1e plaats met SO Soest en TOV uit Baarn. 

Onder barre weersomstandigheden begonnen we afgelopen zaterdag tegen Nieuwland ASC JO19-2. We begonnen niet overtuigend aan de wedstrijd wat leidde tot een grote kans binnen 5 minuten voor Nieuwland, maar deze inzet werd goed gepareerd door Niels. Ook na deze waarschuwing kwamen we maar moeizaam op gang. In de 16e minuut kwam na onnodig balverlies Nieuwland op een 0-1 voorsprong. Het duurde echter tot de 40e minuut dat we via een individuele actie van Thijmen op 1-1 kwamen. Vanaf dat moment ging we beter voetballen. Dit resulteerde in nog 2 doelpunten voor de rust. Na een lange bal van Justin schoot Thijmen tegen de keeper aan, waarna de bal terug kwam en Job deze kon binnen tikken. De laatste actie voor rust was een prachtig doelpunt van Bart die de bal achter zijn standbeen langs binnenschoot uit een hoekschop: 3-1.

Na het genot van een heerlijk kopje thee en een droog shirt begonnen we vol goede moed aan de 2e helft. Bij vlagen werd er goed gecombineerd en creëerden we volop kansen, maar deze werden niet verzilverd. Met nog een kwartier op de klok moest Niels nog een keer in actie komen om een inzet te pareren. Verder kwam Nieuwland er echter niet aan te pas. Doordat wij de vele kansen niet benutten bleef de stand 3-1.

Volgende week zaterdag mogen we naar Amersfoort om te spelen tegen VVZA JO19-1. Aanvang: 14:00 uur.