Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Zaterdag speelden wij onze uitwedstrijd in het prachtige stadion van IJsselmeervogels. We waren het aan onze stand en supporters verplicht om deze wedstrijd te winnen, maar dat bleek niet zo gemakkelijk als gedacht. Toch kwamen we met de schrik vrij en werd het een hele late winst! 

We begonnen de wedstrijd goed en creëerden gelijk een groot aantal kansen, die helaas niet benut werden.
Halverwege het eerste bedrijf viel dan uiteindelijk de 0-1, na een goede steekbal kwam Martijn 1 op 1 met de keeper. Hij bleef koel en schoof de bal langs de keeper.
Ook na de 0-1 bleven we volop kansen creëren, maar wonder boven wonder wilde de bal er niet in.
In de tweede helft sloop er onzekerheid in ons spel en kwam het onzichtbare IJsselmeervogels beter in de wedstrijd. Ze kwamen af en toe bij Niels in de buurt, maar echt gevaarlijk werden ze niet.
Maar als je zelf niet scoort …… !

Na een uur spelen gebeurde dan toch waar we al bang voor waren, de 1-1 viel uit een hoekschop die niet goed genoeg werd weggewerkt en de opnieuw ingebrachte bal lag zomaar via een scrimmage in ons doel.
Na deze tegenslag werd het spel van onze kant alleen maar minder. We werden onnauwkeurig en wij speelden te gehaast, waardoor de tegenstander een aantal keer gevaarlijk kon uitbreken. Het was aan onze doelman Niels te danken dat we niet op achterstand kwamen. De spelers van IJsselmeervogels geloofden in een stunt en gaven echt alles. Met nog enkele minuten te spelen lagen er diverse spelers met kramp op het veld. We probeerden de wedstrijd te forceren door alles op de aanval te spelen. In de allerlaatste seconde na een vrije trap van een wederom goed spelende Ismaïl, kwam de bal zomaar voor Job zijn voeten. Hij dacht niet na maar haalde doeltreffend uit, waardoor we door het oog van de naald kropen. Zo namen we toch de 3 belangrijke punten mee naar Nederhorst.

Komende zaterdag spelen we weer eens thuis, Nieuwland ASC JO-19-2 is dan onze tegenstander. Aanvang 14.30 uur.