Teamgegevens

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Afgelopen zaterdag stond de 2e wedstrijd van de competitie op het programma tegen de ongeslagen jongens van TOV JO19-1 uit Baarn. Het beloofde dus een lastige wedstrijd te worden. Na een uitvoerige passen controle kon de wedstrijd dan eindelijk beginnen. Met veel wind en regen gingen we de strijd aan tegen het beter spelende TOV.

Na een misverstand in de verdediging keken we na 20 minuten tegen een 0-1 achterstand aan, doordat we te lief voor de tegenstander waren, konden deze vrijuit combineren. Niet veel later na een te zachte terugspeelbal op de keeper en goed doorgaan van de TOV spits viel ook de 0-2. Net voor de rust kregen wij een hoekschop, waarna volgens de scheidsrechter onreglementair verdedigd werd waardoor wij een penalty verdiende en Joris deze feilloos in de linker benedenhoek schoot. Ondanks de slechte 1e helft gingen we toch met vertrouwen de kleedkamer in.

Nadat Ronald zijn visie over de 1e helft had verteld, gaf hij aan dat we de 2e helft het een en ander gingen omgooien. Ook moest er met meer inzet en passie gespeeld worden. In de tweede helft lieten we meteen zien waar wij goed in zijn, namelijk fel storen en harder de duels ingaan dan de tegenstander. In de 60e minuut kwam na een ingooi van Thiemo de bal bij Job die hem worstelend nog net bij Sander kreeg en die op zijn beurt, na een mooie schijnbeweging de keeper kansloos liet. 2-2. Voor ons was dit het moment om erop en erover te gaan. De vele harde duels en de ietwat geïrriteerde tegenstander maakte het een zeer pittige wedstrijd, wat uiteindelijk in ons voordeel was. Na een afgeslagen corner stond Justin op 25 meter van het doel en met een hard en geplaatst schot schoot hij schitterend de 3-2 binnen. Met een paar goede reddingen van Tim hielden we de voorsprong vast. TOV gooide de laatste minuten alles op de aanval, waardoor wij achteruit gedrukt werden en alleen nog maar aan verdedigen konden denken. Uiteindelijk na 90 minuten trokken wij toch aan het langste eind. Een zeer goede teamprestatie!

De volgende wedstrijd is alweer aanstaande dinsdag tegen VVZ'49 in Soest. Op naar de volgende 3 punter!