Teamgegevens

Trainer/Coach: Ronald Verheul
Leider: Paul van Wijk

 

Aanvragen contactgegevens team

Programma

Laden...

Stand

Laden...

Uitslagen

Laden...

Na 3 weken stond er eindelijk weer een competitie wedstrijd op het programma. Afgelopen zaterdag reisden we af naar CJVV uit Amersfoort. Vanwege een gehavende selectie begonnen we met 2 B-spelers in de basis aan de wedstrijd. In het eerste kwartier was het van beide kanten afwachtend en gebeurde er weinig, daarna had CJVV het betere van het spel. Ze kwamen dan ook voor de rust nog verdiend op 1-0.

In de rust bespraken we dat er meer energie in de wedstrijd moesten leggen en de tegenstander zo vroeg mogelijk vastzetten, doordat Sander voorlopig voor langere tijd en Geert deze wedstrijd aan zich voorbij moesten laten gaan, hadden we het op het middenveld erg lastig. De tweede helft ging het beter en creëerden we een paar kansjes. In de 75e minuut kwamen we op gelijke hoogte na een voorzet van Job die Thijmen beheerst binnenschoot. Het leek op een gelijkspel uit te lopen, maar in de 82e minuut nam de thuisploeg opnieuw de voorsprong. Na dit moment gingen we 1 op 1 achterin spelen om zo toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen, maar dit mocht helaas niet baten en werd het nog 4-1. We gingen weer met lege handen terug naar Nederhorst. Op basis van de tweede helft had een gelijkspel verdiend geweest.

We kunnen dinsdag thuis tegen Maarssen onze 2e overwinning proberen te boeken. Aanvang: 19:30, Sportpark Meerzicht.

Afgelopen zaterdag was onze wedstrijd in en tegen Ede. De wekker werd extra vroeg gezet, omdat we om 10:30 uur al moesten verzamelen voor de verre uitwedstrijd in Ede die om 12:15 gepland stond. De winterse omstandigheden maakten het niet aantrekkelijk voor onze vaste supporters toch waren er weer heel wat op de been. De harde wind maakte het voor ons erg moeilijk om een goede wedstrijd neer te zetten.

In de 1e helft gebeurde niet heel veel. Het was van beide kanten aftastend, waarbij wij in het laatste kwartier de wedstrijd in handen kregen en een paar goede kansen kregen die helaas niet benut werden.
In de blessuretijd van de 1e helft counterde DTS er een keer uit en wisten tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong te komen.

Lees meer: JO19 verliest ongelukkig van DTS

Pagina 1 van 20