Onze vereniging is hard op zoek naar mensen die een aantal belangrijke vacatures zouden kunnen invullen. Als vaste vrijwilliger vervul je een belangrijke rol en ben je vrijgestelde van de bardiensten op de zaterdag.

De belangrijkste functies die we graag willen ivullen zijn in ieder geval:
- Penningmeester (hoofdbestuur)
- Voorzitter Commissie Voetbalzaken
- Sponsorcommissie leden
- Website redacteur
- Fysiotherapeut / verzorger
- Keeperstrainer
- Grensrechter 1e elftal (uitwedstrijden)
- Scheidsrechters senioren

Interesse? Neem contact op met Wouter Vendrig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lees verder: 

Lees meer: Diverse vacatures bij Nederhorst

Lopende het seizoen 2016/2017 kunnen we met veel plezier melden dat we sinds een paar maanden een Activiteitencommissie (AC) hebben. De AC zal zich bezighouden met alle activiteiten die door de club georganiseerd worden, waarbij de focus voor de AC ligt op de sociaal en maatschappelijke invulling. De eerste focus zal voor de AC gericht zijn op de jeugdactiviteiten, in de toekomst zal dit ook activiteiten behelsen voor senioren.

De commissie bestaat uit Laura Tak, Brenda Snapper, Marieke Vos, Jolanda Seijsner, Emmelie Dalmulder, Monique Hogenberg (commissieleden) en Jaap Franse (commissievoorzitter). Wij waarderen het zeer dat dit team zich vrijwillig wil inzetten voor onze vereniging!

Lees meer: Activiteitencommissie gestart

Pagina 1 van 7