Het waren weer 2 mooie dagen!! Een ietwat late reactie (vakantie) maar niet minder gemeend ! Het VVN Multinal Voetbal Event zit er weer op en wij vonden het twee geweldige dagen en gezien de reacties, veel deelnemers en supporters ook. De vrijdagavond werd met maar liefst 27 teams gestart met de eerste wedstrijden. De aftrap van de feestavond werd verzorgd door de Jordanese zangeres Coby van Dam. Zij zorgde ervoor dat de stemming er gelijk goed in zat. Aansluitend een old school disco, met een een swingend optreden van DJ ‘The Groove Supplier”, dit in combinatie met de heuse LED discovloer zorgde ervoor dat er flink wat afgedanst werd. 

Zaterdag volop voetbal met in de finale poule ‘competitief’ Fysio Training Centrum Weesp tegen Van Spengen Kunst en Antiek Veilingen. Fysio TVW kwam, evenals vorig jaar, als winnaar uit de strijd en nam de Multinal Wisseltrofee weer mee naar Weesp. In de recreatieve poule werd Jachthaven Dijkzicht eerste en de strijd om de beker bij de dames (dit jaar voor het eerst een echte dames competitie) werd gewonnen door team “De Gekke Geit”. Alle ploegen hebben inmiddels ook een team foto ontvangen, ons in ziens een leuke herinnering. Door de overige teams konden er, middels de traditionele tombola, weer leuke prijzen gewonnen worden. De hoofdprijs het Tapas Vlot werd gewonnen door de dames van team “Massagepraktijk Hands On”. Dank voor alle prijzen die belangeloos ter beschikking werden gesteld door vele Bergse ondernemers en door enkele bedrijven uit de regio. Tevens dank voor de jaarlijkse bijdrage van onze sponsor de Multinal Group, dit stelt ons in staat om tijdens deze 2 dagen enige extra activiteiten aan te bieden. De muziek op zaterdagmiddag werd verzorgd door, de speciaal uit Rusland overgevlogen DJ ‘Rock ’n Rolla Soundsystem’ die de juiste de juiste beats uit z’n speakers toverde voor op het relaxplein. Hier lagen vele voetballers even te ontspannen na de zware wedstrijden (of stiekem de zware avond? Een groot aantal jongens deed mee aan FIFA Game 18 op de zaterdagochtend. Het werd een spannende strijd, waarbij de uiteindelijke winnaar Bas Wenneker werd. Hij mocht de beker voor de nummer 1 in ontvangst nemen. De altijd verzorgde BBQ, de gratis ijsjes (dank aan Lithos Bouw B.V.) van IJsboerderij ‘De Willigen”, de verfrissende cocktails van de Fabulous Cocktail Shakers en de hot dog Food Truck hebben er zeker aan toe bijgedragen dat het VVN Multinal Voetbal Event ook dit jaar weer een gezellig en sportief weekend is geweest.

Maar……. een zo groot toernooi als het onze kan natuurlijk alleen maar echt slagen dankzij de hulp van héél veel vrijwilligers, zonder hen zou dit allemaal niet mogelijk zijn, 2 dagen keihard gewerkt, allemaal ontzettend bedankt voor jullie inzet.

Tot volgend jaar!! Commissie VVN Multinal Voetbal Event

Inschrijfformulier

PDF klein Multinal Voetbal Event inschrijfformulier

vriendenloterij vvn banner