De aanmeldingen voor de teams voor het VVN Multinal Voetbal Event lopen geweldig, dit jaar voor het eerste zelfs een echte meiden poule.
Als vrijdagavond de eerste duels van het wedstrijdprogramma gespeeld zijn volgt de inmiddels traditionele feestavond, ieder jaar weer een daverend succes. 
Deze editie zal de Amsterdamse zangeres Coby van Dam de aftrap van dit festijn voor ons verzorgen. Veel Bergers hebben haar al zien optreden tijdens het 50 jarig bestaan van onze voetbalclub en weten dat zij garant staat voor een oergezellig optreden. 
Aansluitend, dit jaar hanteren wij het thema: Football Fever, een heuse old school disco show compleet met verlichte discovloer, spiegelbollen, disco licht etc. aan alles is gedacht, haal je disco moves en –kleding dus maar uit de kast!


De zaterdag staat verder natuurlijk voor een groot deel in het teken van de sportieve strijd om de Multinal Bokaal. Wie wordt de opvolger van Fysio Training Centrum Weesp, de winnaar van vorig jaar?
Voor de jeugd van 9 t/m 15 jaar is er die dag een extra leuke activiteit want MARS GAME EVENTS is zaterdag de 23e juni van 12.00 – 16.00 uur aanwezig in de kantine van Meerzicht. In een onderlinge strijd kunnen de jongens en meisjes uit Nederhorst het computerspel FIFA 18 spelen. Wie wordt de beste gamer van VV Nederhorst en gaat met de beker naar huis? Meedoen? Stuur dan even een mailtje met je naam geboorte datum, en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen.
Verder wordt voor de allerkleinsten het springkussen weer opgeblazen, de BBQ wordt natuurlijk weer aangestoken, er is een heuse hotdog kraan, de fabulous Cocktail shakers zijn weer van de partij en de ijsjes van boerderij ‘De Willigen” zullen gretig aftrek vinden. Kortom genoeg te beleven. U bent van harte welkom!

Inschrijfformulier

PDF klein Multinal Voetbal Event inschrijfformulier

vriendenloterij vvn banner