Bekijk hier de fotoserie!

Het VVN Multinal Voetbal Event zit er weer op en wij, als commissie van dit sportieve gebeuren, menen te kunnen zeggen dat het 2 zeer geslaagde dagen zijn geweest. Mede bepaald door het prachtige weer, zeker een belangrijke factor!!

Vrijdagavond naast voetbalwedstrijden een geweldig feest, mede dankzij het fantastische optreden van de Hottub Heroes Band. De zaterdag volop voetbal in de verschillende poules. De jongste jeugd kon creatief aan de slag bij de Spotjes.  De finale ging tussen Fysio Training Centrum en Horstermeervogels. De winnaar Fysio Training Centrum Weesp won met 4-1, ging naar huis met de wisselbeker en champagne.

De overige teams deelden mee in de prijzen door middel van een tombola.  De hoofdprijs, een tapas vlot, compleet met drankjes en hapjes, werd gewonnen door Performance Travel.  Prijzen zijn door een groot deel van de Bergse middenstand en enkele ondernemers van buitenaf ter beschikking gesteld, waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank.  Tevens dank aan onze sponsor de Multinal Group B.V. en Lithos bouw voor hun financiële bijdrage.

De  goed verzorgde BBQ, de Toscaanse IJskar met gratis ijs en de Fabulous Cocktail Shakers hebben zeker bijgedragen aan het succes van ons VVN Multinal Voetbal Event.

Maar……. een zo groot toernooi als het onze kan natuurlijk alleen maar echt slagen dankzij de hulp  van héél veel vrijwilligers, zonder hen zou dit allemaal niet mogelijk zijn, 2 dagen keihard gewerkt, allemaal ontzettend bedankt voor jullie inzet.

Tot volgend jaar!!

Inschrijfformulier

PDF klein Multinal Voetbal Event inschrijfformulier

vriendenloterij vvn banner