Bekijk hier de fotoserie!

Het VVN Multinal Voetbal Event zit er weer op en wij, als commissie van dit sportieve gebeuren, menen te kunnen zeggen dat het 2 zeer geslaagde dagen zijn geweest. Mede bepaald door het prachtige weer, zeker een belangrijke factor!!

Vrijdagavond naast voetbalwedstrijden een geweldig feest, mede dankzij het fantastische optreden van de Hottub Heroes Band. De zaterdag volop voetbal in de verschillende poules. De jongste jeugd kon creatief aan de slag bij de Spotjes.  De finale ging tussen Fysio Training Centrum en Horstermeervogels. De winnaar Fysio Training Centrum Weesp won met 4-1, ging naar huis met de wisselbeker en champagne.

Lees meer: Geslaagd VVN Multinal Voetbal Event

Ondanks dat de laatste tijd bijna alles in het teken staat van het 50 jarig jubileum van onze voetbalvereniging Nederhorst, gaat het VVN Multinal Voetbal Event natuurlijk gewoon door!!!

Ons VVN Multinal Voetbal Event staat gepland in het weekend van vrijdag 9- en zaterdag 10 juni op sportpark Meerzicht te Nederhorst den Berg. Ons jaarlijks terugkerend, en naar wij menen, het leukste voetbal toernooi in de regio!

Schrijf je nu in! Naast de mogelijkheid om met heren- en/of dames teams in te schrijven, kunnen er dit jaar ook mixed teams aangemeld worden.

Wil je gewoon gezellig een balletje trappen? Geef je op voor de recreatie poule. Liever voor het “echie”? Kies dan voor de prestatie gerichte poule.

Kosten deelname; € 150,-- per team

Ook (weer) meedoen aan ons sportief en gezellig voetbaltoernooi?

Meld je aan middels het inschrijfformulier, (klik op button VVN Multinal Voetbal Event) en mail dit ingevuld en ondertekend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Overmeerseweg 111G – 1394 BH, Nederhorst den Berg 

Inschrijfformulier

PDF klein Voetbal Event inschrijfformulier

vriendenloterij vvn banner