Het waren weer 2 mooie dagen!! Een ietwat late reactie (vakantie) maar niet minder gemeend ! Het VVN Multinal Voetbal Event zit er weer op en wij vonden het twee geweldige dagen en gezien de reacties, veel deelnemers en supporters ook. De vrijdagavond werd met maar liefst 27 teams gestart met de eerste wedstrijden. De aftrap van de feestavond werd verzorgd door de Jordanese zangeres Coby van Dam. Zij zorgde ervoor dat de stemming er gelijk goed in zat. Aansluitend een old school disco, met een een swingend optreden van DJ ‘The Groove Supplier”, dit in combinatie met de heuse LED discovloer zorgde ervoor dat er flink wat afgedanst werd. 

Lees meer: VVN MULTINAL VOETBAL EVENT 2018 SPORTPARK MEERZICHT

Aanstaande vrijdagavond start het VVN Multinal Voetbal Event. Om 18.30 gaan de eerste duels van het wedstrijdprogramma van start en het volledige programma is hier te downloaden: programmaboekje VVN Multinal Voetbal Event

Zodra alle wedstrijden gespeeld zijn volgt de inmiddels traditionele feestavond, ieder jaar weer een daverend succes. Deze editie zal de Amsterdamse zangeres Coby van Dam rond 21.30 de aftrap van dit festijn voor ons verzorgen. Veel Bergers hebben haar al zien optreden tijdens het 50-jarig bestaan van onze voetbalclub en weten dat zij garant staat voor een oergezellig optreden. Aansluitend, dit jaar hanteren wij het thema: Football Fever, een heuse old school disco show compleet met verlichte discovloer, spiegelbollen, disco licht etc. aan alles is gedacht, haal je disco moves en –kleding dus maar uit de kast!

De zaterdag staat verder natuurlijk voor een groot deel in het teken van de sportieve strijd om de Multinal Bokaal. Wie wordt de opvolger van Fysio Training Centrum Weesp, de winnaar van vorig jaar?
Voor de jeugd van 9 t/m 15 jaar is er die dag een extra leuke activiteit want MARS GAME EVENTS is zaterdag de 23e juni van 12.00 – 16.00 uur aanwezig in de kantine van Meerzicht. In een onderlinge strijd kunnen de jongens en meisjes uit Nederhorst het computerspel FIFA 18 spelen. Wie wordt de beste gamer van VV Nederhorst en gaat met de beker naar huis? Meedoen? Stuur dan even een mailtje met je naam geboortedatum, en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen. Verder wordt voor de allerkleinsten het springkussen weer opgeblazen, de BBQ wordt natuurlijk weer aangestoken, er is een heuse hotdog kraam, de Fabulous Cocktail shakers zijn weer van de partij en de ijsjes van boerderij ‘De Willigen” zullen gretig aftrek vinden.

Kortom genoeg te beleven en U bent van harte welkom!

De aanmeldingen voor de teams voor het VVN Multinal Voetbal Event lopen geweldig, dit jaar voor het eerste zelfs een echte meiden poule.
Als vrijdagavond de eerste duels van het wedstrijdprogramma gespeeld zijn volgt de inmiddels traditionele feestavond, ieder jaar weer een daverend succes. 
Deze editie zal de Amsterdamse zangeres Coby van Dam de aftrap van dit festijn voor ons verzorgen. Veel Bergers hebben haar al zien optreden tijdens het 50 jarig bestaan van onze voetbalclub en weten dat zij garant staat voor een oergezellig optreden. 
Aansluitend, dit jaar hanteren wij het thema: Football Fever, een heuse old school disco show compleet met verlichte discovloer, spiegelbollen, disco licht etc. aan alles is gedacht, haal je disco moves en –kleding dus maar uit de kast!

Lees meer: MARS GAME EVENTS met FIFA 18 bij VVN Multinal Voetbal Event

Je was al van plan om je met een team aan te melden voor het VVN MULTINAL VOETBAL EVENT op 22 en 23 juni a.s. op sportpark Meerzicht maar het was er nog niet van gekomen?
Schrijf je dan nu in! Klik op de banner van het Voetbal Event voor het inschrijfformulier en geef je op!

Ons VVN Multinal Voetbal Event staat gepland in het weekend van vrijdag 22 en zaterdag 23 juni op sportpark Meerzicht te Nederhorst den Berg. Ons jaarlijks terugkerend, en naar wij menen, het leukste voetbal toernooi in de regio! Dit jaar hebben wij voor de verandering gekozen voor een thema: Football Fever!

Het voetbalgedeelte zal weer als vanouds zijn, maar qua sfeer krijgt het er een schepje jaren-70 disco bovenop. Bereid je alvast voor op “Friday Night Fever” en andere speciale activiteiten gedurende het event.

Schrijf je nu in! Naast de mogelijkheid om met heren- en/of dames teams in te schrijven, tevens mixed teams aangemeld worden. Wil je gewoon gezellig een balletje trappen? Geef je op voor de recreatie poule. Liever voor het “echie”? Kies dan voor de prestatie gerichte poule. Kosten deelname: € 150,- per team

Ook (weer) meedoen aan ons sportief en gezellig voetbaltoernooi? Meld je aan middels het inschrijfformulier (downloaden - .docx file), en mail dit ingevuld en ondertekend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Overmeerseweg 111G – 1394 BH, Nederhorst den Berg

Bekijk hier de fotoserie!

Het VVN Multinal Voetbal Event zit er weer op en wij, als commissie van dit sportieve gebeuren, menen te kunnen zeggen dat het 2 zeer geslaagde dagen zijn geweest. Mede bepaald door het prachtige weer, zeker een belangrijke factor!!

Vrijdagavond naast voetbalwedstrijden een geweldig feest, mede dankzij het fantastische optreden van de Hottub Heroes Band. De zaterdag volop voetbal in de verschillende poules. De jongste jeugd kon creatief aan de slag bij de Spotjes.  De finale ging tussen Fysio Training Centrum en Horstermeervogels. De winnaar Fysio Training Centrum Weesp won met 4-1, ging naar huis met de wisselbeker en champagne.

Lees meer: Geslaagd VVN Multinal Voetbal Event 2017

Inschrijfformulier

PDF klein Multinal Voetbal Event inschrijfformulier

vriendenloterij vvn banner