Algemeen

Voetbalvereniging Nederhorst is een bloeiende vereniging met op dit moment 25 teams en 350 leden. Om de vereniging draaiende te houden zijn sponsoren van ontzettend groot belang. Onze sponsoren bieden wij aantrekkelijke pakketen die de naamsbekendheid in het dorp en de wijde omgeving vergrootten. Dankzij de sponsorinkomsten kan de vereniging alle faciliteiten voor de gehele vereniging op peil houden. Denk aan het aanstellen van gekwalificeerde jeugdtrainers, aanschaf van trainingsmateriaal, voetbaldoelen en het organiseren van activiteiten en toernooien.
Kiezen voor sponsoring betekend uitbreiding van uw naamsbekendheid en creëert een positief imago naar bewoners en regio. Daarnaast toont u door uw sponsoring uw sympathie en verbondenheid met de club.
Voor het uitvoeren van alle zaken rondom sponsoring is de sponsorcommissie in eerste instantie verantwoordelijk. Zij tracht door mondelinge en schriftelijke benadering van het bedrijfsleven en andere instanties belangstelling te wekken voor een vorm van sponsoring aan onze vereniging.
Op de sponsorpagina vind u een overzicht van onze sponsoren en de mogelijkheden om onze vereniging te steunen.

Patrick van der Helm - 06 12 24 81 89 - patrick.helm@live.nl

Daan Riemeijer - 06 22 45 16 05 - daan@performancetravel.nl

Sponsor worden?

Voetbalvereniging Nederhorst biedt uitstekende mogelijkheden aan bedrijven die zich op een positieve willen presenteren aan een regionaal (en soms landelijk) publiek. Door sponsor te worden verbind u uw naam aan een bloeiende vereniging met een fonkelnieuw complex en een toekomstbestendig beleid.

Momenteel zijn wij voor verschillende jeugdelftallen en seniorenelftallen op zoek naar tenue sponsoren. Kijk bij sponsormogelijkheden voor een overzicht van wat wij u kunnen bieden. Wij staan u graag persoonlijk te woord bij uw op kantoor of op ons nieuwe complex. Klik hier om een afspraak in te plannen.

 

mark de hiep smallSinds dit seizoen is het sponsorteam versterkt met Mark de Hiep. Hij stelt zich aan jullie voor!

Mijn naam is Mark de Hiep, en ik ben sinds augustus lid van de sponsorcommissie, het o zo belangrijke orgaan dat het mede mogelijk maakt onze prachtige voetbalclub te laten floreren! Ik ben een voetbaldier, ik voetbal zelf nog (sorry bij een andere club), maar ook bij de VVN 35+ eens in de drie maanden. Ik ben trainer en coach van JO9-1 waar mijn zoon Gijs voetbalt. Prachtig om te doen! En nu dus 'gestrikt' voor het binnenhalen van sponsorgelden.

 

Voor mij geldt dat elke bijdrage goed is en op gelijke wijze wordt gewaardeerd, of het nu om een paar tientjes gaat of om duizenden Euro's. Clubsponsoring kan zakelijk gezien voor een bedrijf waarde opleveren, in geld maar zeker goodwill en exposure. Hart hebben voor een sociaal belangrijke verzamelplaats in een dorp kan ook een hele goede reden zijn om te sponsoren. VVN heeft een mooie mix van deze twee typen sponsoren.

De komende tijd gaan we wat nieuwe sponsoring opzetten, en dienen nog wat lopende zaken te worden ingevuld. De zittende leden van de sponsorcommissie Patrick van der Helm en Diana Sabanovic hebben alles perfect op de rails, maar hebben het heel druk. Ik hoop hen te kunnen ondersteunen en samen ook nieuwe initiatieven te kunnen ontplooien. Gaat lukken! Tot ziens op de club en als je een bijdrage wilt leveren, dan weet je ons te vinden.

Sponsormogelijkheden SVN

v.v. Nederhorst onderscheid een 12 tal verschillende sponsormogelijkheden, hieronder beschreven. Voor sponsoropties aangeboden door Stichting Voetbalcomplex Nederhorst verwijzen wij naar Stichting Voetbalcomplex Nederhorst.