Algemeen

Voetbalvereniging Nederhorst is een bloeiende vereniging met op dit moment 25 teams en 350 leden. Om de vereniging draaiende te houden zijn sponsoren van ontzettend groot belang. Onze sponsoren bieden wij aantrekkelijke pakketen die de naamsbekendheid in het dorp en de wijde omgeving vergrootten. Dankzij de sponsorinkomsten kan de vereniging alle faciliteiten voor de gehele vereniging op peil houden. Denk aan het aanstellen van gekwalificeerde jeugdtrainers, aanschaf van trainingsmateriaal, voetbaldoelen en het organiseren van activiteiten en toernooien.
Kiezen voor sponsoring betekend uitbreiding van uw naamsbekendheid en creëert een positief imago naar bewoners en regio. Daarnaast toont u door uw sponsoring uw sympathie en verbondenheid met de club.
Voor het uitvoeren van alle zaken rondom sponsoring is de sponsorcommissie in eerste instantie verantwoordelijk. Zij tracht door mondelinge en schriftelijke benadering van het bedrijfsleven en andere instanties belangstelling te wekken voor een vorm van sponsoring aan onze vereniging.
Op de sponsorpagina vind u een overzicht van onze sponsoren en de mogelijkheden om onze vereniging te steunen.

Patrick van der Helm - 06 12 24 81 89 - patrick.helm@live.nl

Daan Riemeijer - 06 22 45 16 05 - daan@performancetravel.nl

Sponsor worden?

Voetbalvereniging Nederhorst biedt uitstekende mogelijkheden aan bedrijven die zich op een positieve willen presenteren aan een regionaal (en soms landelijk) publiek. Door sponsor te worden verbind u uw naam aan een bloeiende vereniging met een fonkelnieuw complex en een toekomstbestendig beleid.

Momenteel zijn wij voor verschillende jeugdelftallen en seniorenelftallen op zoek naar tenue sponsoren. Kijk bij sponsormogelijkheden voor een overzicht van wat wij u kunnen bieden. Wij staan u graag persoonlijk te woord bij uw op kantoor of op ons nieuwe complex. Klik hier om een afspraak in te plannen.

 

Met trots presenteren wij u de 13 kersverse bal sponsoren van dit seizoen. Naast wat oude bekende, ook een aantal nieuwe bal sponsoren. Allen heel hartelijk dank!

Balsponsoren 20182019 web

Afgelopen donderdag 6 april stond de VVN Lenteborrel op het programma, een jaarlijks terugkerend evenement voor alle sponsoren en vrienden van de club. Rond 18.30 uur werden de eerste gasten ontvangen Vervolgens kon eenieder genieten van de culinaire invulling, die in handen was van ‘het Spieghelhuys’, een heerlijk buffet met o.a. de alom geroemde kipsaté stond klaar voor de ruim 100 gasten, waaronder ook een delegatie van de selectie van VVN.

Rond 19.45 uur werden alle gasten verzocht plaats te nemen en volgde een hartelijk welkom namens de VVN en SVN. Aansluitend een leuke quiz onder leiding van Erik Vollers, de voorzitter van de feestcommissie rondom het 50-jarig jubileum van onze club. waarin de kennis van VVN werd getest en ook het programma voor het feestweekend (21 t/m 24 september as.) werd gepresenteerd. Daarna overhandigde Erik de eerste exemplaren van het jubileumboek ‘rood geel en wit’ aan de voorzitters van resp. VVN (Gerhard Otten) en SVN (Maarten Verhoeven), Het jubileumboek en de jubileumglazen zijn van heden te bestellen via de site.

Bekijk ook de fotoserie door Ton Keizer.

Lees meer: Succesvolle 10e editie VVN Lenteborrel

Beker TCW site

Met de levering van maar liefst 50.000 bedrukte bekers zal de thee en koffie in onze kantine nog beter smaken de komende jaren. Het mag duidelijk zijn dat wij zeer content zijn met deze sponsorovereenkomst en willen Nelleke en Marcel van de TCW Groep dan ook bedanken voor hun steun aan onze vereniging.

Namens de sponsorcommissie van VVN

Patrick van der Helm

Vriendenbord uitverkocht site

Met het aanbrengen van de laatste naamplaatjes is het huidige Vriendenbord in de hal van onze prachtige accommodatie vol. Wij willen alle Vrienden dan ook bedanken voor hun steun aan onze vereniging en hopelijk blijft men nog lang "Vriend".

Wij kunnen ons voorstellen dat ook jij graag "Vriend" van onze club wilt worden. Natuurlijk kan dat nog steeds want inmiddels wordt er al weer hard gewerkt aan een nieuw Vriendenbord. Voor slechts 50 euro per jaar ben je al "Vriend".

Wij zien je aanmelding graag tegemoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de sponsorcommissie van VVN

Patrick van der Helm

De sponsorcommissie heeft voor aanvang van het seizoen 2016 - 2017 de wedstrijdbal sponsoring voor de wedstrijden van Nederhorst 1 weer rond. Heel veel dank gaat uit naar alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt. Wij noemen ze even;

Nederhorst -  TOG  door Retailbag.nl

Nederhorst – Geuzen Middenmeer door van der Linden Tweewielers

Nederhorst – ASV’65 door Hoveniersbedrijf Tim Kuiper

Nederhorst – Real Sranang door Blue Honey

Nederhorst – ’s Graveland door Veilinghuis van Spengen

Nederhorst – Ankaraspor door Blue Honey

Nederhorst – Sporting Almere door Constructiebedrijf Galesloot

Nederhorst – Baarn door Blue Honey

Nederhorst – De Meer door Blue Honey

Nederhorst – AS’80 door Zilverline b.v.

Nederhorst – Allen Weerbaar door Noor & Ad van Benschop

Nederhorst – TABA door Hoveniersbedrijf Tim Kuiper

Nederhorst – Waterwijk door Blue Honey

Subcategorieën

Pagina 1 van 2

Sponsormogelijkheden SVN

v.v. Nederhorst onderscheid een 12 tal verschillende sponsormogelijkheden, hieronder beschreven. Voor sponsoropties aangeboden door Stichting Voetbalcomplex Nederhorst verwijzen wij naar Stichting Voetbalcomplex Nederhorst.