nieuwbouw plattegrond

Organisatie

Met het aantreden van het Stichtingbestuur Voetbalcomplex Nederhorst (SVN) per januari 2011 is ook de organisatie met betrekking tot de nieuwbouw gewijzigd. De sinds enkele jaren actieve projectgroep van de Voetbalvereniging zal nu o.a. als adviseur gaan functioneren voor de stichting. De projectgroep bestaande uit de trekkers van de verschillende werkgroepen en de algemeen projectleider rapporteert via de algemeen projectleider aan het hoofdbestuur van de voetbalvereniging maar zal voor de nieuwbouw van het clubgebouw primair verantwoording afleggen aan het Stichtingbestuur. Het voetbalbestuur zal via haar leden de goedkeuring moeten vragen over de belangrijkste beslissingen die genomen moeten worden in relatie tot de realisatie van de nieuwbouw.

serie11

Ter afsluiting van zijn jarenlange fotorapportages gedurende de hele bouwperiode van ons nieuwe voetbalcomplex treffen jullie hierbij een laatste serie foto’s aan genomen vanaf 6 mei tot en met de feestelijke opening op 26 mei. Dank aan Jan die ons vanaf de start van de aanleg van de velden tot aan de oplevering en feestelijke opening steeds heeft voorzien van fraaie fotorapportages.

Zo zijn er foto’s te bewonderen van het verhuizen en schoonmaken door ruim 30 vrijwilligers op 11 mei, de aanleg door Patrick Schoon van de beeld en geluidinstallatie, het opbouwen van de fototentoonstelling, het openen van deze tentoonstelling na de sponsorloop en de onthulling van de gedeeltelijk door de Rabobank gesponsorde fotowand, de afsluiting en diploma uitreiking van de TCW voetbalschool, het koeschijten op het oude hoofdveld met de winnaar in vak no. 5, het strijken van de vlag door Jan van der Meer, de spectaculaire veiling als afsluiting in de oude kantine, het jeugdtoernooi met aansluitend de feestavond met ook nog beelden van Arjan Robben, onze fraai aangeklede kantine dames en heren, de voorwedstrijd tussen de F1 pupillen van ‘s Graveland en Nederhorst, de selectie die wat mensen in het zonnetje zet, het afscheid van leider Johan Boor, RTL 7 sterren tegen Nederhorst 1 met een mooi afscheid van Jordy Boor als actief speler, het lintje voor de voorzitter, een mooie foto van het feestcommissie voor de ingang en onder de ballonnen, de officiële handeling middels het hijsen van de vlaggen door o.a. wethouder Jaap van Waveren en directrice van Kidswereld Willy Verweij, het bekend maken van de nieuwe naam van het voetbalcomplex “Meerzicht” door burgemeester Martijn Smit, het door Jaap Stam en Jaap van Waveren betreden van het gebouw en beelden van de druk bezochte receptie. Alles weer eens bekijkend kan er maar één conclusie mogelijk zijn het was geweldig en Jan bedankt voor de vele mooie foto’s gedurende de afgelopen jaren.

Fotoseries

SVN

Voorzitter; Maarten Verhoeven
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Leden; Rin van der Molen, Andre Siewertsen en Peter van Gilst

De stichting (SVN) heeft statutair ten doel: het ten behoeve van Voetbalvereniging Nederhorst, en waar mogelijk andere natuurlijke personen en rechtspersonen, gelegenheid geven tot sportbeoefening, met name door het ter beschikking stellen van Voetbalcomplex Nederhorst of onderdelen daarvan.

-SVN richt zich in eerste instantie op de onderhandelingen met GW. SVN beoogt te komen tot een realistisch huurcontract betreffende de velden en tot een exploitabel gebouw (waarvoor GW het budget beschikbaar stelt en waarvan SVN de eigenaar wordt).

-SVN zal hiervoor samen met VVN de sponsoraanpak professionaliseren, additionele inkomen genererende activiteiten ontplooien en zelfwerkzaamheid betreffende onderhoud gebouw / velden organiseren.

Website SVN

www.stichtingvoetbalcomplexnederhorst.nl

Werkgroepen

Algemeen projectleider VVN: Ad van Benschop (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Werkgroep Gebouwen
Trekker: Remco Boshuizen.
( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Overige leden n.t.b.
- Bouwbegeleiding van opstellen PvE naar ontwerp naar realisatie en oplevering
clubgebouw en kleedlokalen
- Sparingpartner richting architekt, aannemer, installateur
- Kwaliteitsbewaking in uitvoering
- Zelfwerkzaamheid in beeld brengen
- Beoordelen kostenbegrotingen, m/m werk, etc.

Werkgroep inrichting gebouwen
Trekker: Oscar Verheul. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Overige leden; Leo den Broeder, Renee
Versluis, Ellen Stalenhoef en n.t.b.
- Alle losse en vaste inrichting van alle ruimten
- Meubels, keuken, bar, opslag, verzorging, kleedlokalen, bestuurskamer, etc.
- Overleg met horeca leveranciers
- Verlichting, apparatuur w.o. beamer, stereo, etc.

Werkgroep terreinen
Trekker: Ronald Verheul.(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) Overige leden: Ralph van Leeuwen en
n.t.b.
- Bepalen van toe te passen kunstgras
- Welke veld wordt het hoofdveld, welke trainingsveld
- Inrichting velden w.o. looppaden, dug-outs, verlichting, omheining, afzettingen, vlaggenmasten, etc.
- Parkeervoorzieningen voor auto’s, brommers en fietsen.
- Beveiliging complex t.a.v. toegang afrasteringen;

Werkgroep Logistiek
Trekker: Ralph van Leeuwen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Overige leden n.t.b.
- Voorbereiden overgang van oud naar nieuw complex
- Operationeel houden van het complex tijdens de bouwfasen
- Overleg met organisaties van toernooien over al of niet beperkingen
- Tijdige verplaatsing dwergenveld door gemeente. Na eind mei en voor 1 sept. 2009