nieuwbouw plattegrond

Organisatie

Met het aantreden van het Stichtingbestuur Voetbalcomplex Nederhorst (SVN) per januari 2011 is ook de organisatie met betrekking tot de nieuwbouw gewijzigd. De sinds enkele jaren actieve projectgroep van de Voetbalvereniging zal nu o.a. als adviseur gaan functioneren voor de stichting. De projectgroep bestaande uit de trekkers van de verschillende werkgroepen en de algemeen projectleider rapporteert via de algemeen projectleider aan het hoofdbestuur van de voetbalvereniging maar zal voor de nieuwbouw van het clubgebouw primair verantwoording afleggen aan het Stichtingbestuur. Het voetbalbestuur zal via haar leden de goedkeuring moeten vragen over de belangrijkste beslissingen die genomen moeten worden in relatie tot de realisatie van de nieuwbouw.

Err :

 

Met deze serie foto’s sluiten wij de rapportages af die wij gedurende het gehele nieuwbouwproces hebben gemaakt. Een speciaal woord van dank aan onze fotograaf Jan van der Meer is hiermede op zijn plaats. De oplevering heeft plaatsgevonden en het gebouw is overgedragen aan het Stichting bestuur. Er wordt druk gewerkt aan het afronden van de restpunten. Ook wordt er druk gewerkt om het parkeerterrein op tijd gereed te hebben. In het gebouw wordt de laatste hand gelegd m.b.t. het inrichten van alle ruimten. Op 11 mei gaan vrijwilligers al vast het nodige verhuizen en het gebouw schoonmaken zodat alle festiviteiten die gepland staan in de week van 18 tot en met 26 mei op tijd kunnen beginnen.

De foto’s laten achtereenvolgens het volgende zien; graafwerkzaamheden voor aanleg parkeerterrein met zicht op de ingegraven vuilcontainer, het betegelde gedeelte bij de tribune en uitgang naar het kunstgrasveld, tegelen van tussen gedeelte naast miniveld, overzicht van het af te graven parkeerterrein, een klein gedeelte van de gietvloer aangebracht in de kleedruimten en gang, een uitleg door de E installateur aan een groep vrijwilligers van onze club, de formele overdracht van de architect Roel Visser aan de voorzitter van SVN Maarten Verhoeven, aannemer Schipper overhandigt bij de oplevering een taart, Gerard Baar overhandigt het eerste exemplaar van zijn boek “ Van Weiland tot Stadion” aan voorzitter Ad van Benschop, het opleverdocument, de Nederhorst stand op Koninginendag met de verkoop van stoeltjes, loten voor Schijt je Rijk en het boek, Piet en Jos bezig met de montage van de tribunestoeltjes, Adri, Willem en Ad ook actief hiermee en uitrustend na gedane arbeid, De ruimte onder de tribune met de nieuwe ballenlockers, het bord onder de tribune waar de veldverlichting geschakeld moet woorden is nog even een puzzel, de bestrating en beplanting van het parkeerterrein en de inrichting van een standaard kleedruimte en de hoofdkleedruimte met stoeltjes.

Het project is bijna voltooid en het wordt een prachtig geheel waar we als vereniging en Nederhorst den Berg trots op mogen zijn.

Ad van Benschop

Fotoseries

SVN

Voorzitter; Maarten Verhoeven
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Leden; Rin van der Molen, Andre Siewertsen en Peter van Gilst

De stichting (SVN) heeft statutair ten doel: het ten behoeve van Voetbalvereniging Nederhorst, en waar mogelijk andere natuurlijke personen en rechtspersonen, gelegenheid geven tot sportbeoefening, met name door het ter beschikking stellen van Voetbalcomplex Nederhorst of onderdelen daarvan.

-SVN richt zich in eerste instantie op de onderhandelingen met GW. SVN beoogt te komen tot een realistisch huurcontract betreffende de velden en tot een exploitabel gebouw (waarvoor GW het budget beschikbaar stelt en waarvan SVN de eigenaar wordt).

-SVN zal hiervoor samen met VVN de sponsoraanpak professionaliseren, additionele inkomen genererende activiteiten ontplooien en zelfwerkzaamheid betreffende onderhoud gebouw / velden organiseren.

Website SVN

www.stichtingvoetbalcomplexnederhorst.nl

Werkgroepen

Algemeen projectleider VVN: Ad van Benschop (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Werkgroep Gebouwen
Trekker: Remco Boshuizen.
( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Overige leden n.t.b.
- Bouwbegeleiding van opstellen PvE naar ontwerp naar realisatie en oplevering
clubgebouw en kleedlokalen
- Sparingpartner richting architekt, aannemer, installateur
- Kwaliteitsbewaking in uitvoering
- Zelfwerkzaamheid in beeld brengen
- Beoordelen kostenbegrotingen, m/m werk, etc.

Werkgroep inrichting gebouwen
Trekker: Oscar Verheul. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Overige leden; Leo den Broeder, Renee
Versluis, Ellen Stalenhoef en n.t.b.
- Alle losse en vaste inrichting van alle ruimten
- Meubels, keuken, bar, opslag, verzorging, kleedlokalen, bestuurskamer, etc.
- Overleg met horeca leveranciers
- Verlichting, apparatuur w.o. beamer, stereo, etc.

Werkgroep terreinen
Trekker: Ronald Verheul.(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) Overige leden: Ralph van Leeuwen en
n.t.b.
- Bepalen van toe te passen kunstgras
- Welke veld wordt het hoofdveld, welke trainingsveld
- Inrichting velden w.o. looppaden, dug-outs, verlichting, omheining, afzettingen, vlaggenmasten, etc.
- Parkeervoorzieningen voor auto’s, brommers en fietsen.
- Beveiliging complex t.a.v. toegang afrasteringen;

Werkgroep Logistiek
Trekker: Ralph van Leeuwen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Overige leden n.t.b.
- Voorbereiden overgang van oud naar nieuw complex
- Operationeel houden van het complex tijdens de bouwfasen
- Overleg met organisaties van toernooien over al of niet beperkingen
- Tijdige verplaatsing dwergenveld door gemeente. Na eind mei en voor 1 sept. 2009