nieuwbouw plattegrond

Organisatie

Met het aantreden van het Stichtingbestuur Voetbalcomplex Nederhorst (SVN) per januari 2011 is ook de organisatie met betrekking tot de nieuwbouw gewijzigd. De sinds enkele jaren actieve projectgroep van de Voetbalvereniging zal nu o.a. als adviseur gaan functioneren voor de stichting. De projectgroep bestaande uit de trekkers van de verschillende werkgroepen en de algemeen projectleider rapporteert via de algemeen projectleider aan het hoofdbestuur van de voetbalvereniging maar zal voor de nieuwbouw van het clubgebouw primair verantwoording afleggen aan het Stichtingbestuur. Het voetbalbestuur zal via haar leden de goedkeuring moeten vragen over de belangrijkste beslissingen die genomen moeten worden in relatie tot de realisatie van de nieuwbouw.

Err :

Deze 9e serie foto’s laten duidelijk zien dat het nieuwe clubgebouw bijna gereed is. Op 19 april zal Bouwmij Schipper gaan opleveren aan de directie en wordt het gebouw formeel overgedragen aan de Stichting Voetbalcomplex Nederhorst. De bouwwerkzaamheden zijn dan nog niet allemaal klaar en de aannemer krijgt nog enkele weken de tijd om de restpunten weg te werken. VVN/SVN zullen dan nog de bar installatie, keuken, geluid, kleedruimten inrichting en tribune stoeltjes moeten afmaken cq gaan monteren. Voldoende werk dus nog. Ook wordt er hard gewerkt aan alle bestratingen en het parkeerterrein. Zoals het er nu naar uitziet willen we op 11 mei een grote schoonmaakdag en verhuisdag organiseren. Iedereen wordt gevraagd hier aan mee te willen werken.

De foto’s laten achtereenvolgens zien de montage van de trapleuning, het aanbrengen van de buitenbeplating en aanbrengen verlichting in de kap van de tribune, het trafohuisje waar vandaan de stroom wordt onttrokken, de schilder bezig met behangwerk, het graven van het benodigde trace voor de hoogspanningskabel, het aanbrengen van het plafondgedeelte in de doucheruimten, de loodgieter met het afmonteren van de douchekoppen, het aanbrengen van de systeemplafonds op de verdieping, de liftmonteur die zich afvraagt hoe zit het ook alweer, de keukenleverancier bezig met het plaatsen van de nieuwe apparatuur, de terugkerende kleurstelling in het gebouw van de clubkleuren rood, geel en wit, een nostalgie foto van ons oude vertrouwde onderkomen, het aanbrengen van de leuningbuisprofielen op het buitenterras, de nieuwe bar in aanbouw en de eerste bestratingswerken rondom het gebouw. Het resultaat mag er zijn!!!

 

Fotoseries

SVN

Voorzitter; Maarten Verhoeven
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Leden; Rin van der Molen, Andre Siewertsen en Peter van Gilst

De stichting (SVN) heeft statutair ten doel: het ten behoeve van Voetbalvereniging Nederhorst, en waar mogelijk andere natuurlijke personen en rechtspersonen, gelegenheid geven tot sportbeoefening, met name door het ter beschikking stellen van Voetbalcomplex Nederhorst of onderdelen daarvan.

-SVN richt zich in eerste instantie op de onderhandelingen met GW. SVN beoogt te komen tot een realistisch huurcontract betreffende de velden en tot een exploitabel gebouw (waarvoor GW het budget beschikbaar stelt en waarvan SVN de eigenaar wordt).

-SVN zal hiervoor samen met VVN de sponsoraanpak professionaliseren, additionele inkomen genererende activiteiten ontplooien en zelfwerkzaamheid betreffende onderhoud gebouw / velden organiseren.

Website SVN

www.stichtingvoetbalcomplexnederhorst.nl

Werkgroepen

Algemeen projectleider VVN: Ad van Benschop (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Werkgroep Gebouwen
Trekker: Remco Boshuizen.
( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Overige leden n.t.b.
- Bouwbegeleiding van opstellen PvE naar ontwerp naar realisatie en oplevering
clubgebouw en kleedlokalen
- Sparingpartner richting architekt, aannemer, installateur
- Kwaliteitsbewaking in uitvoering
- Zelfwerkzaamheid in beeld brengen
- Beoordelen kostenbegrotingen, m/m werk, etc.

Werkgroep inrichting gebouwen
Trekker: Oscar Verheul. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Overige leden; Leo den Broeder, Renee
Versluis, Ellen Stalenhoef en n.t.b.
- Alle losse en vaste inrichting van alle ruimten
- Meubels, keuken, bar, opslag, verzorging, kleedlokalen, bestuurskamer, etc.
- Overleg met horeca leveranciers
- Verlichting, apparatuur w.o. beamer, stereo, etc.

Werkgroep terreinen
Trekker: Ronald Verheul.(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) Overige leden: Ralph van Leeuwen en
n.t.b.
- Bepalen van toe te passen kunstgras
- Welke veld wordt het hoofdveld, welke trainingsveld
- Inrichting velden w.o. looppaden, dug-outs, verlichting, omheining, afzettingen, vlaggenmasten, etc.
- Parkeervoorzieningen voor auto’s, brommers en fietsen.
- Beveiliging complex t.a.v. toegang afrasteringen;

Werkgroep Logistiek
Trekker: Ralph van Leeuwen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Overige leden n.t.b.
- Voorbereiden overgang van oud naar nieuw complex
- Operationeel houden van het complex tijdens de bouwfasen
- Overleg met organisaties van toernooien over al of niet beperkingen
- Tijdige verplaatsing dwergenveld door gemeente. Na eind mei en voor 1 sept. 2009