Beste (potentiële) jeugdleiders en -trainers,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor de startbijeenkomst op woensdag 5 september a.s. om 20.30 uur in de kantine.
Mocht je interesse hebben om eventueel een team te trainen en/of leiden, kom dan langs om de mogelijkheden/vragen met ons te bespreken.

De meeste indelingen voor competitie en beker zijn inmiddels bekend en de eerste bekerwedstrijden staan voor 1 september a.s. al op het programma. Wij hebben voor alle jeugdteams (m.u.v. JO19-1) echter uitstel aangevraagd en zullen dus 8 september de eerste wedstrijden gaan spelen.

De trainingen starten vanaf maandag 3 september (http://www.vvnederhorst.org/index.php/wedstrijden/trainingsschema/718-voorlopige-trainersbezetting-2014-2015).

Graag gaan we tijdens de startbijeenkomst nader in op het gebruik van de voetbal.nl app en wedstrijdzaken app en zijn we beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Tevens zullen op deze avond de benodigde materialen/kleding worden overhandigd door de kledingcommissie. Mocht je de kleding eerder willen ontvangen, vanwege eventuele oefenwedstrijden, stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien er op voorhand al vragen of opmerkingen zijn, dan vernemen we dat graag per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dit ook met de andere leiders en trainers kunnen delen.

Tot 5 september a.s.!

Commissie Voetbalzaken

vriendenloterij vvn banner

Adresgegevens

Postadres Voetbal Vereniging Nederhorst

Postbus 31
1394ZG
Nederhorst den Berg

Bezoekadres

Platanenlaan 1 (Navigatie: Wilgenlaan)
1394 JR Nederhorst den Berg

Kantine
0294 - 251777 (bij geen gehoor 06-53127818)

Inloggen