Na een lang proces is de Commissie Voetbalzaken (CVZ) tot bijgaande teamindelingen gekomen voor het seizoen 2018-2019. Dit betreft een voorlopige indeling, waarbij het uitgangspunt is geweest om iedereen op het juiste niveau en met plezier te laten voetballen.

Hoe goed de procedures ook zijn: uiteindelijk moeten er keuzes gemaakt worden en is het goed te beseffen dat het proces zo zorgvuldig mogelijk wordt uitgevoerd en dat hier veel tijd en energie in is gestopt door alle betrokkenen.

Tevens is het overzicht met trainingstijden toegevoegd. Voor alle teams starten de trainingen weer vanaf maandag 3 september a.s.

Indien trainers besluiten om - na overleg met de CVZ - al eerder met de trainingen te starten, zullen zij de betreffende spelers hier zelf over inlichten.

REACTIES

Ondanks de zorgvuldigheid is het altijd mogelijk dat er vragen of opmerkingen zijn over de indelingen en/of trainingstijden. Dit kan uitsluitend per email naar John Vrijhoef (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met vermelding van naam speler, team en contactgegevens.

Indien er interesse is om een team te trainen en/of te leiden, dan kan dit ook per e-mail aan John kenbaar worden gemaakt; er staat nog een aantal vacatures open!

Wij zullen alle reacties verzamelen, binnen de CVZ bespreken en z.s.m. met een reactie komen.

Voorlopige teamindeling 2018-2019

Trainingsschema 2018-20199

vriendenloterij vvn banner

Adresgegevens

Postadres Voetbal Vereniging Nederhorst

Postbus 31
1394ZG
Nederhorst den Berg

Bezoekadres

Platanenlaan 1 (Navigatie: Wilgenlaan)
1394 JR Nederhorst den Berg

Kantine
0294 - 251777 (bij geen gehoor 06-53127818)

Inloggen