Bekijk hier de foto's: VVN KIA Kooijman Jeugdtoernooi

Alle jeugdteams van Nederhorst hebben weer deelgenomen aan het afsluitende KIA Kooijman toernooi op het eigen Meerzicht. Naast de goede weersomstandigheden zag het er gezellig uit op het sportpark. Een zweefmolen( gesponsord door kermisbedrijf Kramer), springkussens, popcornwagen, etc. Aan alles was gedacht door de activiteiten commissie. Ook het wedstrijdprogramma georganiseerd door de commissie voetbalzaken, waar naast de Nederhorst teams, 36 bezoekende teams aan meededen, verliep soepel. Alle elftallen kregen hun verdiende prijzen en zo kwam het avondprogramma er al snel aan. De barbecue ging aan en de finale van de Multinal Penalty bokaal werd afgewerkt. Vijf Pupillen hadden zich via voorronden geplaatst voor deze finale. Uiteindelijk werd Bram van der Kolk de winnaar van de fraaie bokaal.

Nog spannender werd het voor alle aanwezigen met de jaarlijkse bekendmaking van pupil, junior, keeper, scheidrechter, ect. van het jaar.

De winnaars werden achtereenvolgens; De pupil van het jaar werd Jordy Versleijen speler van de JO9-1. Junior werd Joris van Tol uit JO19-1. Speelster Isa Ledder uit JO13-1, team van het jaar werden de jongens onder 15-2 die bovenmatig gepresteerd hebben in een moeilijk seizoen onder leiding van Benno, Joyce en Sjors. Keeper van het jaar werd Jacco Vrijhoef van JO15-1, leider van het seizoen werd Bram van den Berg van de meiden onder 17-1 en als scheidsrechter van het jaar werden Pierre Bet en John dan Hollander gehuldigd. Uiteraard was er aandacht voor de JO13-1 die ongeslagen kampioen waren geworden in de voorjaarscompetitie. Tenslotte werd Vincent hengst de gelukkige winnaar van de fiets die via de verloting onder de jeugdspelers plaatsvond.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en verder is een dankwoord voor alle vrijwilligers en sponsors die dit jaarlijkse afsluitend event mogelijk maken op zijn plaats.

Het feest op Meerzicht ging ook na alle huldigingen nog gezellig even door.

vriendenloterij vvn banner

Adresgegevens

Postadres Voetbal Vereniging Nederhorst

Postbus 31
1394ZG
Nederhorst den Berg

Bezoekadres

Platanenlaan 1 (Navigatie: Wilgenlaan)
1394 JR Nederhorst den Berg

Kantine
0294 - 251777 (bij geen gehoor 06-53127818)

Inloggen